.ETNA. Creative Commons License 2016.11.06 0 2 3182

Ezen a fórumon nem elsősorban "segítséget" (természetesen, néha azt is), hanem "megértést", toleranciát, empátiát, HASONLÓ betegséggel/állapottal küzdők SZEMÉLYES TAPASZTALATAIT várják a betegtársak.

Ha bármilyen étrendkiegészítőt, "csodaszert", vagy alternatív kezelést is szeretne bárki igénybe venni, hidd el, senki sem olyan hülye, hogy ne tudná a megfelelő keresőszót beírni a google-ba.

 

A kíváncsiság hajtott, amikor elolvastam korábbi (más topikokban írtakat is) hozzászólásaid, tudod, ezt a kioktató, a Neked ellentmondani merészelőket lenéző stílust sehol sem értékelik, sem betegek, sem egészségesek, sem potenciális vevők! Ezt nem tanították Neked marketing órán?

 

A hozzászólásaid zöme személyeskedés, kérlek, ezt fejezd be és érezz némi tiszteletet a betegségükre gyógymódot, vagy fájdalmukra enyhülést keresőkkel szemben, mert momentán nem ez a fajta hozzáállás jön át az írásaidból!

 

Az Avemárhoz (ilyen topikot is indítottál, ahogy látom) pedig egy kicsike személyes megjegyzés (tapasztalat): elvileg a kemoterápia tüneteit (hányinger, hasmenés, székrekedés, diszkonfortérzet stb.) enyhíti, de spec. NEM MINDENKINÉL, a próbaképpen, kipróbálásra kapott egy napi adag után, korábban sosem tapasztalt rosszullét, hasmenés lett az eredmény ... egyszóval, ami valakinek segít, az egy másik, UGYANOLYAN kórsággal, vagy kezelés mellékhatásaival küzdőnél lehet, hogy éppen hátráltat, vagy ELLENTÉTES hatást vált ki! Ezért veszélyes az általánosítás, mind az általad preferált szerek, kezelések, mind az emberek vonatkozásában!