Ervin900 Creative Commons License 2016.11.06 0 7 11488

Sziasztok!

 

Örültem hogy rátaláltam egy ilyen fórumra, ahol megoszthatók az első néhány meleg élménye az embernek, és nincs tele negatív kommentelőkkel.

 

27 éves srác vagyok, vidéken nőttem fel. Az első férfiak iránt vonatkozó kíváncsiságom a középiskolai évek alatt mutatkoztak először. Falusi gyerekként, szüleim régimódiak, így 8. osztály után bekerültem a közelünkben lévő kis városi gimibe. Semmi extra nem történt az elején. Kollégista lettem, persze közös zuhanyzók stb, elkezdtem focizni végre normális edzések voltak stb. 11. osztályos voltam mikor észre vettem magamon hogy zuhanyzás közben nézem a fiúk farkát... Hát na valljuk be elég sokféle farok van főleg nyugalmi állapotban :) Persze akkortájt kezdtem el úgymond igazán bulizni, kocsmázni, csajozás is elég jól ment. Ekkoriban lettem igazán jóba egy szintén gimis sráccal, aki felettem járt egy évvel, szintén kolis volt csak másik szinten lakott így ismertük egymást, csak nem voltunk a legjobb haverok. Na és vele kezdődött a dolog.

 

Egy kocsmázós este után, enyhén spicces állapotba szöktünk vissza a koliba, aztán együtt mentünk be wc-re mert mind a kettőnknek kellet már csurgatnia egyet. Na itt mellé álltam a piszoárnál és bámultam a farkát miközben csurgatott. Meg is jegyezte, hogy miért lesem a farkát, persze én egyből rávágtam, hogy nem lesem. Aztán itt jöttem rá hogy ö is lesi az én farkamat. Nem szolt egyikünk sem csak ott álltunk és ráztuk a farkunkat mind a ketten hugyozás után. Aztán én elkezdtem verni a farkamat, erre ő is elkezdte verni. Aztán kérdezte:

-Kiverjük?

-Kicsaphatjuk ha gondolod. Válaszoltam és ekkor már egymással szemben álltunk és vertük a farkunkat.

-Vered egy kicsit nekem? Kérdezte

-Ha te is vered az enyémet! Jött a válaszom.

Egymás mellé álltunk és aznap este egymásnak élvezésig kivertük. Nekem nagyon tetszett hogy éreztem hogy másik srác farkát a kezemben. Persze megbeszéltük hogy erről egy szót sem senkinek stb...

 

Mindent ment a régi kerékvágásban, Tomi nem hozta fel a dolgot, így én sem nagyon utalgattam rá, bár szerettem volna megismételni, de ne mertem úgymond ajánlatot tenni. Két hét után az ebédlőben Tomi megkérdezte, hogy mit szólnék ha megint segítenénk egymáson. Mondtam neki hogy én benne vagyok felőlem nyugodtam mehet a dolog, ezzel Tomi is egyet értett, ő is benne lenne ilyenekben néha néha. Mind a ketten elmondtuk egymásnak, ez nem melegség stb nincs ebben semmi rossz, hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekelt minket hogy most ez melegség-e vagy sem. Következő alkalmat megbeszéltük hogy este takarodó után találkozunk a 2. emeleti wc-ben. Úgy is volt ott találkoztunk és már vertük is egymásét, itt volt az hogy felvetettem Tominak hogy én szívesen bekapnám a farkát, először mondta hogy az már túl sok lenne vonakodott, én nem erőltettem, sok inkább szégyeltem, hogy felmohoztam, majd magától mondta kb 2 perc után hogy ha gondolom akkor mehet, na itt szoptam életemben először, számba is élvezett Tomi. Előtte soha nem kóstoltam spermát szóval szinte dermedten álltam, de jó volt nagyon. Majd Tomi megszólalt hogy kölcsön kenyér vissza jár, majd ő is élvezésig szopott engem. Nagyon jó érzés soha nem élveztem ekkorát. 

 

A továbbiakban így volt mindig egy héten egyszer, vagy kétszer megbeszéltük, hogy mikor és melyik wc-ben, és mindig élvezésig leszoptunk egymást kb 10-12 alkalom lehetett, fogalmazzunk úgy, hogy Tomi és én is belejöttünk a szopásba, mind a ketten egyre mélyebben vette be egymás farkát bő nyállal vertük és közben szoptunk, mind a ketten egyre tovább bírtuk élvezés nélkül, lassítottunk ha a másik közel volt az élvezéshez, hogy minél tovább szophassunk. És itt kezdődött egy kis gond, ami végül nagyon jól sült el... 

 

Egyik ilyen titkos találkozásunk alkalmával mikor éppen Tomi előtt térdeltem és szoptam a farkát lebuktunk. Hülyék voltunk Tomival, mert nem a wc fülkében csináltuk soha, hanem a piszoárok előtt. Kicsit kómásan belépett Elemér, ő egy cigány srác volt, de teljesen normális szerette mindenki és még jó tanuló is volt, Elemér 11. volt mint én csak másik osztályba járt. Matek faktra jártunk mind a ketten én onnét ismertem jobban. Mikor belépett a wc-be szerintem egyértelmű volt számára hogy mi történik éppen Tomi farkát szoptam. Majd felpattantam, Tomi éppen a kemény farkát akarta beletuszkolni a gatyájába, majd Elemér döbbenten kérdezi:

-Fiúk ti mi a faszt csináltok itt?

-Nézd nincs értelme mentegetőzni, néha segítünk egymáson, de nem vagyunk buzik! Válaszolta Tomi.

-Ja persze, én is ezt mondanám, kis buzik! Röhögött Elemér.

-Nézd elemér egyet kérünk hogy ez maradjon már közöttünk, nem akarom hogy az egész suli meg koli erről zengene! 

-Nyugi fiúk ez nem a világ vége tartom a szám! Mondta Elemér!

 

Nos itt eljöttünk és otthagytuk Elemért, suttogva megbeszéltük Tomival hogy mind a ketten tagadni fogunk holnap. Nagy meglepetés ért minket Tomival, mert, két hét után sem volt semmi visszhangja, hogy Elemér rajta kapott minket. Egyik nap az ebédlőben oda mentünk Elemérhez és megköszöntük, hogy tényleg tartotta a száját. Mosolyogva mondta, hogy nincs mit van ilyen a mai világban bőven! Szóval teljesen korrekt volt, aztán elkezdett faggatni minket, hogy mióta csináljuk, hogy jött az első stb, és hát mi meg Tomival szépen válaszolgattunk a kérdéseire. Mi is kérdezgettük, Elemér már nem volt szűz, mesélt a lányokkal való élményeiről. Tulajdonképpen jól összehaverkodtunk Elemérrel egy két hét alatt. Majd egyszer kérdezte Elemér, tőlünk, hogy mikor segítettünk egymáson utoljára, mondtuk hogy akkor mikor lebuktunk előtte. A végkifejlett az lett, hogy Elemér mondta hogy szívesen csatlakozna egyszer csak kipróbálni a közös recskát. Meg is beszéltük hogy hol és mikor, de Elemérnek volt egy jó ötlete, hogy a zuhanyzóban találkozzunk ne pedig a wc-ben mert oda este senki nem megy. Úgy is tettünk találkoztunk a zuhanyzóban, kis habozás után Tomi elővette a farkát, majd pedig én is előkaptam és elkezdtük Tomival egymásnak verni, Elemér egy ideig csak nézett, majd ő is elővette a farkát. Hu hát az hatalmas volt kb 20 cm hosszú volt, és vastag. Tomi és az én farkam között nem nagy különbség volt 16-17 cm hosszú általános vastagságú, szóval látva Elemér hatalmas farkát csak bámultunk. Ekkor felváltva vertük Elemér farkát, meg ő is a mi farkunkat, majd egymás mellé állva mindenki kiverte saját magának és néztük melyikünk lő tovább. Elemér győzött!

Ezután volt még vagy három alkalom, amikor hármasba találkoztunk, de ekkor már szopás is volt, Elemért felváltva szoptuk le Tomival, ő csak egyszer szopott le minket. Szóval elvoltunk így egy kis ideig, de jött az érettségi időszak Tomi végzett, nyári szünet és így abba mard a dolgog.

 

Elkezdtem a 12. osztályt a gimibe, Tomit felvették az  egyetemre hamar megszakad a kapcsolat vele, ott voltam végzősként, Elemérrel egész jóba lettünk. Nem sok idő elteltével megkérdeztem Elemért hogy benne lenne-e még egymás kölcsönös izgatásában. Igent mondott, szóval a megszokott módon amikor tudtunk este a zuhanyzóban leszoptam, Elemér ritkábban szopott le de mindig kiverte nekem.

Majd olyan december körül Elemér mondta hogy ő szívesen meg is dugna... belementem hát bevallom az első nagyon fájt, égető érzés volt, nagyon nem volt jó, de aztán még is élveztem valahogy nem tudom hogyan... Elemér többször is megdugott ezek után és egyre jobban élveztem.... Én is kezdetleges voltam először anális szex szabályait betartva már egészen nagy élményt nyújtott nekem Elemér. Aztán én is igényeltem hogy dughassak Elemér is megengedte, élveztem nagyon. Érettségi után is összejártunk Elemérrel, mert csak 3 falu volt között szóval meg tudtuk találkozni réten, erdőben, kukoricásban. 

 

Mind a kettőnket felvettek az egyetemre, Elemért a Budapestre, én egy vidéki egyetemre mentem. De ennek ellenére tartottuk a kapcsolatot, ha úgy adódott akkor találkoztunk és nyomtunk egy két menetet. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, megosztottuk egymással a pasi ügyeinket, neki és nekem is volt jó pár kalandom. Az első egyetemi év után megbeszéltük hogy nem szeretkezünk többet egymással, ekkor volt alakulóban egy komoly kapcsolata egy lánnyal. Két évig nem is nagyon beszéltünk, ez idő alatt volt egy hosszabb kapcsolatom fiúval meg jó pár kalandom. Két év után felkeresett, beszélgettünk, és valami varázs elkapott Elemér iránt, beleszerettem, elmondtam Elemérnek hogy mit érzek iránta, és megerősített, hogy ő is elkezdett érezni irántam... soha nem tudott elfelejteni... Összejöttünk, első év nehézkes volt mert végzősök voltunk mind a ketten nagy volt a távolság, volt féltékenység, bizalmatlanság, mert talán csak 2-3 havonta tudtunk találkozni... de kitartottunk egymás mellett. 

 

Most lesz karácsonykor egy éve, hogy összeköltöztünk. Szülőknek, családtagoknak elmondtuk. Az én szüleim a melegségemet talán még elfogadták volna de azt nem hogy Elemér cigány. Elemér családjánál sem volt zökkenőmentes, de egy fél éve után megnyugodtak a kedélyek, én úgy fogalmaznék, hogy kezdik elfogadni ez a helyzetet. Felvállalni, hogy meleg vagy nem könnyű de nem is lehetetlen. 

 

Ennyi lenne az én történetem. Köszönöm hogy elolvastátok!