TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2016.11.03 0 0 624

Szia!

Ha kicsit is érdekelne, hogy ki vagyok és mit tudok, akkor csak beírod a keresőbe a nevemet és 18+ oldalakon találsz véleményeket rólam, de te is csak legyintesz az igazságra , inkább a pénzért megvehető képességekre támaszkodsz, csak hogy a test nem pénzzel, hanem bioenergiával működik, azért viszont kemény szabályokat kell betartani. 
A szexuális bioenergia ismerője vagyok, sok pozitív visszajelzéssel, és az sem rossz, hogy nincs negatív értékelésem.

A  TANTRA  NEM MASSZÁZS  és nem szolgáltatás, hanem az

ORGAZMUS KÖZELI ÁLLAPOTOK SOROZATA, azaz az izgalom irányítási képessége.

Hát nem ezt akarjátok? 

Persze, hogy nem.

Valamiféle ba...gépként szeretnétek működni, de az az elérzéketlenedés és az érzelemtelenedés irányába sodor. Én ennek az elérését is tudom, de nem ajánlom, mert a nő szereti érezni, hogy ő a  férfi gyönyörének a forrása, nem csak egy döngölni való babzsák.

Gyere el nyilvános esetnek, miután talpra álltál a problémádból és vállald az  arcod, ha nem olvasol elég pozitív véleményt rólam a 10 és 6 éves fórumokon!

Még várnod kell 10-20 évet a klinikai kísérletekre, jelenleg tesztoszteron szint emelkedésről és PSA szint csökkenésről vannak önkéntes titkos leleteink, amit csak a bírónak mutathatok meg rágalmazási per esetén, a (személyes adatok orvosi titoktartás által védettek). 

Aki nem hisz a jó híremben, az csináljon, amit akar, de elsőként 

NE RÁGALMAZZON HAZUGSÁGGAL, mert én tudom bizonyítani az eredményeimet úgy 10 évnyi kemény munka után.

 

 

Előzmény: Törölt nick (621)