huanita79 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 2438

Sziasztok!

 

Engem 3 éve az időszakos orvosi szűrővizsgálaton hívtak vissza a tüdőgyógyászatra, hogy valami nem stimmel. A tüdőm tele volt foltokkal. Elmentem CT-re ahol megállapították, hogy sarcoidózisom van. A CT felvétel elég csúnya volt, mondták is hogy nagyon csúnya a tüdőm, de tünetem nekem semmi az ég világon nem volt. Nem köhögtem, nem fulladtam. Az orvosom azt mondta, hogy ez a betegség csak szteroiddal gyógyítható, de lévén, hogy nincs panaszom nem kezelne ezzel, mert ennek több mellékhatása van (öregedő bőr, szőrösödés, hormonális zavarok, stb.). Tehát abban maradtunk, hogy 3 havonta CT vizsgálattal ellenőriznek. Nem hagyott nyugodni a dolog. Nem akartam beteg lenni. Sőt NAGYON MEG AKARTAM GYÓGYULNI! És ez a legjobb gyógyszer, ebben biztos vagyok, az akarat. Elkezdtem olvasgatni. És kikértem egy kedves orvos ismerősöm véleményét, alternatív gyógymódot keresve. Az ő javaslata egy algakapszula volt, a neve IMUNE kapszula. Ezt kezdtem kúraszerűen szedni (napi 3*2 kapszula). Ebben semmi gyógyszer nincs, csak természetes összetevők, tehát biztonsággal fogyasztható. A kapszula tulajdonképpen az immunrendszer optimális működését állítja be. Bíztam a hatásában, de kerestem mit tehetnék még. Aztán olvastam valamit arról, hogy mik a tüdőre leginkább jótékony hatással bíró gyümölcsök, zöldségek. És amit találtam,az a világon a legegyszerűbben elkészíthető turmix. Kell hozzá egy közepes méretű cékla, egy közepes méretű sárgarépa, és egy alma. Ezeket megtisztítottam, felkockáztam, turmixgépbe tettem, és kb. egy liternyi hideg víz hozzáadásával turmixot készítettem. Az elkészített levet hűtőbe tettem és naponta többször egy pohárnyit megittam belőle. Az egy liter italt egy nap alatt el kell fogyasztani (maximum két nap). Az íze először kissé érdekes (talán föld ízű) de abszolút meg lehet szokni. 

A lényeg most következik. A fent említett két gyógymódot nagyon hamar el kezdtem alkalmazni, együtt. Tehát az első három hónapos CT kontrollnál, majdnem 3 hónapja alkalmaztam azokat. A CT eredményemen már az első alkalommal javulást észleltek. Folytattam a kezelésem, és a következő kontroll (szintén 3 hónap múlva) lényeges javulást mutatott. A következő CT eredményem (újabb 3 hónap múlva): NEGATÍV!!!!!!

Igen, jól látjátok, kb. 9 hónap alatt negatív lett a tüdő CT-m. Akkor a kontroll vizsgálatokat kitolták 6 hónapra.

A kapszula és az ital fogyasztását folytattam. Eltelt két újabb év. Túl vagyok 4 kontroll vizsgálaton, (az utolsón épp két hete) és az eredményem azóta is negatív!!!! Az orvosom még visszarendelt egy kontrollra 6 hónap múlva, és azt mondta, ha akkor is negatív lesz az eredmény, ki meri jelenteni, hogy meggyógyultam. A kapszulát már lecsökkentettem napi 2*1-re, az italt azóta is csinálom, és fogyasztom.

Megfogadtam, hogy megosztom a tapasztalataimat, hátha tudok bárkin segíteni. Miért ne gyógyulhatnánk meg gyógyszer nélkül is, ha van rá lehetőség?! Biztos vagyok benne, hogy senki nem akar szteroidokat szedni, javaslom tehát hogy próbáljátok meg ezt a két gyógymódot (egyszerre alkalmazva), hiszen az egyik az immunrendszert, a másik pedig magát a tüdőt erősíti. Ez pedig ugyebár elég a gyógyuláshoz.

Remélem olvassátok, megpróbáljátok, és meggyógyultok!!!!

Minden jót Nektek!