Ricsee1986 Creative Commons License 2016.10.26 0 0 5918

Szia!

 

Persze szívesen írok pár sort.

 

Air France:

- online check in 30 órával előtte nyílik, mi nagyjából 20 órával előtte chekkoltunk be az applikációjukon át, tudtunk választani helyeket (pedig az úton tele volt a gép) a digitális boarding pass végig jó volt (visszafele ki kell nyomtatni, mert punta canan nincs leolvasó, a szállodában van internet center ott 4$ 15 perc és 1$ a 2 pass nyomtatása)

- repülés, felszállás után főételt szervírozzák, meg italoztatnak, utána leszállás előtt jöttek legközelebb adtak reggelit. Közte 6 órán át szabad foglalkozás, ha odamentél a konyhához akkor azt adott amit kértél (hazafele, pedig olvasott a stuard azt vettél el amit akartál :D)

 

Be Live:

- szobák: 16 tömb van az épületben. 1 - 5 között van az óceán part és strand. 6 - 16 esetén le kell sétálni a minimum az 5-s tömbig és akkor jutottál le a partra. ellenben a 6 - 16 közötti rész tele van kisebb medencékkel és bár is van. viszont 2 - 3 között van a központi medence és bár, valamint a lobby és a fő étterem is. 1-s tömb a VIP (800$ felár 10 éjre, ezért van egy privát medence és bár, valamint külön franciaágyas napozó rész lekerítve a parton) Hero ugyanez de az a 6-s tömb, az nem annyira drága elvileg.

2-s tömb disco feli része hangos hajnali 2-3-ig, de a part felőli része jó.

Mi az 5-s tömbben voltunk, közel a part és az étterem meg a központi rész is. A szálloda 5 csillagos, ellátásilag tényleg az is, igazai karibi hangulat, a szoba jól klimatizált tágas és nagy, de olyan egyszerű :) A VIP szobák nem tudom milyenek.

 

- Mi csak a központi étteremben voltunk, nem tudtuk 11 éjszaka alatt végig enni. Van még azt hiszem 7 étterem, de oda előző nap be kell jelentkezni 16 óráig, konkrét időpontra (kivéve ha VIP vagy akkor nem kell bejelentkezni ha akarsz mind a 7-be végigmész egy este). No ez nekünk nem volt szerencsés mert sok programon voltunk és nem lehet tudni mikor érsz vissza, illetve nem szeretek egy nyaraláson időhöz kötődni :)

 

- Egész nap van animációs program a parton (strandröpi, játékok, zumba, vizitorna, tánc, ping pong, ijászat, foci...). Minden este 19 - 22 óra között a a központi medence bárjánál ahol van egy nagy leülős terület zenés program van, retro, modern, helyi énekesek, tényleg minden nap más. Utána a színházban van műsor 22 órától, majd disco.

 

- Van 2db shop a szállodában, az egyikben mini market is. Lehet kapni mindent, ruha, papucs, ajándékok, rágcsálni való, naptej stb stb Olyan hazai pláza áraik vannak. Egész dominika boltok, programok elég magas áron futnak, főleg amerikaiakra és oroszokra árazva :)

 

Csatolok egy képet, amit az egyik programon fotóztam a szállodáról, pont látszik az egész szálloda felülről :)

Előzmény: alexa021 (5913)