Weasley Nora Creative Commons License 2016.10.26 0 0 47567

Sziasztok! Új vagyok a fórumon, első hozzászólásom! :) 

Én tegnap reggel vettem kezembe a HP és az elátkozott gyermeket és azóta 2x olvastam el.... :P :) 

Szuper, hogy újra abban a világban lehetek és imádtam újra felfedezni, de sajnálom, hogy érződik, hogy ez nem egészen Rowling stílusa (úgy tudom, ő "csak" a sztorit adta és a szöveget átnézte, ellenőrizte, stb.) Én sosem rajongtam a drámákért és itt is kijöttek ezek a gyermekbetegségei a műfajnak, hogy ti. színpadon mutatnak jól inkább... Nagyon hiányoztak a hosszú, részletes leírások a környezetről és sajnos a drámákban azt sem szeretem, hogy sokszor kimondatnak a szereplőkkel olyan dolgokat, amiket amúgy nem mondanának ki, de hát ez egy ilyen műfaj, itt mindent ki kell mondani. :) 

Sok volt nekem a logikai bukfenc, de ezeket el tudom engedni. 

Összességében viszont, nagyon elgondolkodtató volt, hogy milyen súlyt rak egy fiatalra a szülő hírneve, hogy hogyan lehet "jól" nevelni egy gyermeket és, hogy amikor az ember a legjobban igyekszik megvédeni a gyerekét a sérülésektől, talán akkor sérül a legjobban. 

Többet egyelőre nem merek írni, nehogy spoilerezzek. :) De később, mikor már nincs annyira spoilerveszély, szívesen beszélgetek majd Veletek konkrétumokról is! 

Előzmény: prusnifalva (47566)