Carina_S Creative Commons License 2016.10.26 0 0 34298

Neeem. Ez kifejezetten GPS volt, autókra való, 50000(!) forintért! Csak éppen gyári hibás volt a szoftvere, garancia is volt rajta neki, de a garanciális szerviz mondta neki, hogy ők nem tudják megjavítani(!). Erre elvitte a számítógépesekhez, és ők csinálták meg neki normálisan, firmware + update + új oprendszer, de mivel nem náluk vette, nem garival, hanem 4000 Ft.-ért... .

 

Gyárilag amilyen szoftverrel vette, újonnan hibásan volt neki feltelepítve rá, érted?  Ezt add össze... .. !

 

Egyébként meg abból a fényképes kommentből amelyiken a soknyelvű felirat van befotózva, én azt következtettem ki (úgy látszik hibásan), hogy a hollandoknál ez egy általános gyakorlat, erre kiderül, hogy nem, hanem csak egy egyedi eset ott az autópálya-híd előtt.

 

Ezzel összefüggésben már csak azt nem értem, hogyha Hollandiában ott az autópálya-hídnál eltéved egy kamion, az miért járna együtt az érintett autópálya-szakasz lezárásával(?!), amit ezzel akarnak elkerülni a hollandok. Ha eltéved bárhol másol egy kamion, akkor útbaigazítást kér, gyorsan visszatér az előírt rendes útra, és kész... . Miért vonna ott ez maga után autópálya-lezárást??? -- Ott ezek szerint az úthálózatban van olyan -- útvonal-szerkezeti vagy forgalomszabályozási -- anomália, amely ezt a gyors visszatérést lehetetlenné teszi! ---> Van valakinek az érintett szakaszról egy részletes útérképe??? <--(Próbálnám megérteni, hogy ez hogyan lehet, de ehhez térkép kell... !)

Előzmény: toto92 (34297)