fekete és fehér Creative Commons License 2016.10.25 -2 0 19800

Az az egészben a röhej, hogy nem egyedi és nem egyszeri esetről van szó, még sem történik ezen a vonalon semmi előrelépés! Ha egy adminisztrátor sem tudja már elvégezni a munkáját megfelelően - a legegyszerűbb: a klaviatúra ismerete és használata -, akkor mi a helyzet a felsőbb vezetésnél?

Valószínű, hogy én sem fogok a panaszra érdemben választ kapni - amúgy meg már nem is segítene semmit -, de mi van akkor, ha mondjuk ez az eset decemberben vagy januárban történik -20 fokban iskolásokkal tele busszal, és a gyerekek 60 percen keresztül álldogálnak a fagyban, és mondjuk az egyik szülő, akinek a gyereke még meg is fázott, agilisebb mint én, és drasztikusabb megoldást választ?!

Egyszóval: ez a magyar tömegközlekedés! Örüljünk, hogy még ilyen is van! Felsőbb szinten a jó munka gyümölcse a + a havi béren kívüli több havi bérfizetés, jutalom és egyéb címszó alatt + egyéb pénzbeli juttatás és ki tudja mi még, a járművek meg használhatatlanok, de használjuk, arról nem is beszélve, hogy a külföldön kiselejtezett buszokat mi megvásároljuk - kint már nem merik használni, mert lestrapáltak, de a magyaroknak még megteszi - és pl. nálunk van olyan autóbusz, amelynek az utasterében elhelyezett és számítógépről üzemeltetett információs ablak szövegezése még mindig cseh vagy szlovák nyelven jelzi, hogy éppen hányadika van, milyen névnap és hogy az a járat hova megy. 

 

 

 

Előzmény: Balázs1a (19799)