SzaLev Creative Commons License 2016.10.24 0 0 15528

Sziasztok!

 

Segítségeteket és javaslatotokat szeretném kérni.

 

Felmerült bennem, hogy az előszoba (cipőről lehulló sár/homok) konyha (morzsa, zöldséghély stb.) és étkező (ovodáskorú gyermekeim étkezése utáni maradék) gyors napi feltakarítására veszek egy porszívót.

Viszont ahogy többet olvasok e témában, egyre bizonytalalnabb vagyok.

 

Mivel kiegészítő porszívó lenne nem szándékoztam túl sok pénzt rászánni. Fontos a könnyű egyszerű ketelhetőség, mivel csak előkapni gyorsan  kis tereületen összeporszívóni kellene.

 

1) Akkumlátoros, álló 2 az egyben poszívó tűnt a legpraktikusabbnak, de ebből az olcsóbbak szívóereje és gyenge akkumulátora sok kritikát kap, bár lehet azoktól, akik "normál" porszívózásra vették.

Jó vétel lehet-e az én esetemben egy ilyen: http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/gallet/asp-912-p213831616/#termek-leiras  vagy +10eFtért nevesebb márka?

50-70 eFt-t nem szánnék a vásárlásra.

 

2) Vezetékes állóporszívó. Mivel a 3 helység egymás melett van, 5 m-es vezeték elég lehet.

Ebben a kategóriában ezt néztem:

http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/sencor/svc-6301-eco-p284317393/#termek-leiras  vagy +10eFtért nevesebb márka?

 

3) "Hagyományos" kivitel, amiből talán a porzsákos jobb, hisz ritkán kellene cserélni ilyen használat mellett. Itt valami kisebb méret, hogy legyen nehézkes a mozgatás, mivel ilyenből van egy nagyobb darab ami szépés jó csak előszedni, összerakni ráncigálni nem az igazi. Szóval ezek terén nincs tippem, ha valakinek van szívesen veszem.

 

 

Előre is köszönöm segítségeteket.

Levente