JafarJago Creative Commons License 2016.10.23 0 0 25519

Sziasztok!

 

Ebben az évben lecseréltem egy kétágú erkély ajtót és két nagy ablakot Marshall M9000re. Baromi jók! ( 3 rétegű üveg stb. )

Csak a konyhába maradt meg két ablakom amik elégé tróger ablakok. A gáztűzhelynél az ablakon van légbevezető. Ez a légbevezető is elég tróger mert 5 lukból áll. Nem olyan mint a neten amik vannak, hogy szépen kivannak vágva magas páratartalom esetén kinyitnak.

Na szóval az van hogy ki akarom cseréltetni a konyhába ezeket az ablakokat légbevezetőstül. Vagy idén vagy jövőre.

Kérdésem a légbevezetésre vonatkozna.

 

Van valami jobb ilyen ablakos légbevezető vagy csak ez hogy kifúrják szélesre és elé raknak egy műanyagot és ez engedi be a levegőt. ( ezzel nálam az a baj most is hogy kívülről ahol vannak a lyukak ott a redőny tokja van. Szerintem nem sok minden jön be ) 

Meg lehet majd úgy csinálni hogy megmaradjon a redőnyöm szúnyoghálóstól mindenestől és a légbevezető teljesen ellássa a funkcióját? Két ablakom van a konyhába kell e mind a kettőre légbevezető? 

Esetleg az ablak aljára nem lehet berakni? Vagy kérnék alulra magasabb toktoldót vagy felülre és azt fúrnák ki?

 

Ablak típusát tekintve maradnék annál a cégnél aki csinálta a többit is de szerintem a konyhába elég lenne nekem a Marshall M8000 de nem három rétegű üveggel. Itt egy kis költséghatékonyságot be akarok vinni.