tisztavíz_ Creative Commons License 2016.10.22 0 0 13843

Az jó, hogy a Duvilax jó bevonásra is, ezek szerint korrigálható. A szürkelemezek éleinek összeragasztásának kapcsán nem tudom teljesen hova tenni a Duvilax-ot. Értem, hogy ez is jó a Planatol BB helyett, de talán kevésbé erős doboz lesz a végeredmény? Kis méretű dobozokat is tervezek szerszámoknak, csak esztétikai okból felesleges lenne bevonni. Ezek egyben maradnak Duvilax-al vagy csak élerősítve? Az sem mindegy, hogy ragasztás közben mennyi idő alatt "húz meg" a ragasztó, mennyi ideig kell kézzel egymáshoz préselni a lemezeket. Ahogy szó volt róla a Planatol BB nem, vagy csak alig korrigálható, ami ebből a szempontból nagy előny.

 

Sajnos a Coverlux csak külön csomagként adja fel a ragasztót, így az 1 kilósat nem éri meg erre rárakódó ~2000 forintos postaköltséggel beszerezni. Az 5 kilósat már igen, csak rám fog romlani. Egyik sem előnyös. Jó tipp, közel vagyok Szlovákiához, de csak ezért nem éri meg átmenni. Akkor már majdnem elmehetnék Budapestre is.

 

Túlságosan belemélyültem a dobozkészítés elméletébe, most már el kellene kezdeni csinálni. Igyekszem beszámolni. Mégegyszer köszönök minden eddigi segítséget.