GPS Creative Commons License 2016.10.22 0 1 11757

 

"akkor miért vagy szingli?"

 

Ez azért nem volt egy teljesen PC kérdés. Szingli sok okból lehet valaki - és nem feltétlenül azért, mert csúf, buta, vagy kiállhatatlan a természete.

 

Én ezt - legalábbis a mai világban - inkább afféle rátermettség hiányának nevezném (vagy akár afféle ügyetlenségnek, ha úgy tetszik).

Ugyanis a munkahelyi digi-dugi már egy elég prosztó és lejárt (sőt, erősen lejáratott) lemez - komoly nő nem harap az ilyesmire.

 

Diszkó, szórakozóhely, ismerősök beajánlása (magyarul: kerítése) - ugyan már. 1:1000-ből ha bejön - de inkább nem.

Pláne egy kor felett (legyen az akár a MILF-kor a hölgyeknél) meg aztán pláne felejtős.

 

Mi maradna hát? Hát a net. Nem hőbörögni - igenis a net - mert ekkora merítéshez a büdös életben nem jut hozzá senki - minimális erőbefektetéssel és főleg minimális arcvesztéssel.

 

Csakhogy ehhez is érteni kell ám - és ez az, amihez nagyon kevesen értenek. Mármint a valós, hatékony, eredményes és boldogító netes-párkereséshez.
Minden negatív tapasztalat az kizárólag a lehetőség rossz felhasználása miatt van - vagyis nem magában a készülékben van a hiba, hanem a kezelőjében.

 

Komolyan mondom, már gondolkodtam rajta, hogy nyitok egy netes párkereső-tanácsadó blogot - mert egyrészt a neten igenis MINDENKI találhat magának megfelelő társat - de a népek kurvára nem tudják hogyan kell azt csinálni.

 

Bárkivel megosztom a tapasztalataimat - ugyanis én vagy 4 évig műveltem úgy 2000 és 2004 között - és szebbnél szebb emlékeim fűződnek minden egyes szakaszához.

Értékes és tartalmas kapcsolataim születtek innen - amelyeknek jobbára külső tényezők vetettek véget - de ez a lényegen mit sem változtat.

 

Megjegyezem 10 éve egy szintén netes-úton kötött kapcsolatban élek - immár stabilan, életvitelszerűen és véglegesen.

.

 

Előzmény: -zarko- (11756)