d.jocov Creative Commons License 2016.10.21 0 0 119297

Zolysys, Jenna és bárki S.O.S.

Azt mondjátok  meg nekem, hogy hol jön az oajam, mert eret vágok magamon, az új tömítést 3 féle képpen raktam fel, hát ott nem jön az tuti, viszont a felfekvő perem  tetején,két mervítő gát között megtelik olajjal és onnan folyik lefelé.

Már csak az maradt, hogy a szűrőház enged valahol ami szemmel nem megállapítható, vagy a blokk porozus, na de 12 év után? Hétfőn érkezik másik szűrőház és csere, ha akkor is jönni fog az olaj, akkor blokk bibi (közell van az olajjárat), sajnos ha fent van a szűrőház nem látni mögé, pedig elmentem a bipába vettem fogászati tökröt de avval sem látok mőgé, Mindenesetre jó kis lecke ez nekem. Melegen csak gyengén szivárog, de hidegen jön rendesen. Ha lesz egy kis idődőtök elvi síkon gondoljátok át légyszi mert megőrülök.....

(elsőnek rutinból, új tömítés csere, olaj folyik kőrbe mert ugye föntről jött, másodszor, az új tömítést szerelőpasztába ültetve, másnapi indítás folyik de ugye márcsak fönt... harmadszorra szerelőpasztába ültetve 1.2mm re kiállt hagytam reggelig száradni, felrak felül áll az olaj, majd onnan le ugyan azon a nyomon...) több ötletem nincs segííííítsetek !!!!!!!!

Ja és kifigyeltem hogy a háromnegyed kör rész a karter felé nyitott, tehát ott nincs is nyomás, megőrülök......

 

Előzmény: Zolysys (119294)