turistamúlt Creative Commons License 2016.10.16 -1 2 2088

Bocs, de Bánkút évekig állt üresen, annyira lepusztult, hogy azzal már semmit nem lehetett kezdeni.(A bontáson kívül) De erről garass és Petra-25 olvtársak többet tudnának mondani. De, én úgy emlékszem, hogy amikor még megszálltunk benne vagy elmentünk mellette, az épület hátsó frontja nézett a Bálvány felé. Amiket én betettem linket azon az egyiken látszik is a Bálvány oldala. A mostani meg a Csurgóra néz, és a telek másik részén van. (Én igy emlékszem rá.)

 

A táblára próbálok valamit keresni, mert tényleg nem emlékszem már rá, hogy hol találkoztam azzal a reklám fotóval.(Egy kerékpáros pár volt előtette lefotózva.) 

 

:-( Sajnos ilyen eltévedés (bár ne legyen igazam) sok lesz. A táblák tulzott önbizalmat adnak, hiába ott a nagy térkép az Arany Sas kerítésén.... Szerencséjük volt, hogy találkoztak veled. (Nem tudom, annál az elágazásnál meg vannak e még a nagy bükkök, amik mellett el kell haladni, és egyenesen a Csalánoson át a Z+ Nagymező.Jobbra fordulva derékszögben a fenyvesen át a Pipishegy alatt a Faktorréten a Madonnához jutunk, kicsit srégen lefele a műuton meg Csurgóra? (Nincs térkép a közelembe, de majd megnézem.) 

 

Hidd el ritka szerencséd volt/van! Vegyél egy lottót! :-) 

Előzmény: Törölt nick (2087)