akineknemmegy Creative Commons License 2016.10.16 0 0 608

Kedves TANTRATANÁRNŐ!

 

Kissé fura helyzetbe hozott ezzel az ajánlattal. Érdekelni (most már) érdekel, de legalább ugyanennyire szkeptikus is vagyok. Tisztázzuk, pontosan hogy is néz ki ez a skype-tanácsadás/beszélgetés? 

Mert ahogy írtam, ismerkedtem a tantrikus élményekkel - igaz, csak csak olvasmányos formában, és biztos nagyon felületesen.

Ha elnyújtott maszturbációról és pc izom összehúzásos "energia-áramoltatásról" van szó, azt már tapasztaltam a Multiorgazmusos férfi című könyvben. Egy kis odafigyeléssel képes is vagyok órákig maszturbálni - hogy aztán a szexben megint pofára essek azalatt a néhány lökés/másodperc alatt.

Szerintem nem kell ecsetelnem, magyaráznom, hogy miért vagyok türelmetlen. Találkoztam már kuruzslókkal/kuruzslással (ezt ne vegye magára, nem Önre értem!!!), a bizalmam jogosan van megtépázva. Másodszor, mit ad ez az egy alkalom? Ugyanis, ahogy írtam: nem vagyok/illetve nehezen vagyok hajlandó százezreket kiadni egy számomra még mindig kétséges kimenetelű/eredményű tanfolyamért. Persze, erre mondhatja akárki, hogy akkor ne itt sírjak, de az élet (illetve kudarcok) óvatosságra nevelt. A soha nem adhatod fel pedig - már elnézést - de végképp bullshit... sajnos a mindennapok nem ilyen egyszerű törények alapján szerveződnek.

 

No, de száz szónak is egy a vége: én most azt mondom, hogy élek/élnék a felajánlott lehetőséggel - de nem ma. Egyéb elfoglaltságaim közbeszólnak. Megadok egy e-mail címet, ha Önnek nem megterhelő, illetve nem probléma, kérem jelezzen nyugodtan és ott megbeszéljük a részleteket/időpontot: ultimateutility89@gmail.com. (Ha egyszerűbb, fordítva is mehet, ha Ön ad meg egy fiókot.) 

 

És köszönöm azért a lehetőséget!

 

Végezetül: sajnálom, hogy megbántottam, a frusztrációm, megkeseredettségem sokszor késztet sértő megnyilvánulásokra. Nem akartam rontani hírnevét és egyáltalán nem kívántam csökkenteni érdeklődőinek, ügyfeleinek számát - valamint nem hirdettem módszerének hatástalanságát, ugyanakkor bevallom, hogy -esetemben!-  továbbra is nagyon sok kétséget táplálok fejlődésre/gyógyulásra.

 

Szóval köszönöm még egyszer az ajánlatát, továbbá elnézést és bocsánat elejtett mondataim miatt!

Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (606)