TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2016.10.11 0 0 602

Kedves Danika324!

2 percről 10 percre tolja ki a nagyon érzékeny állapotot, de ha lassabban gerjedsz be, akkor meg érzéketlen lesz és vagy nem is tudsz elélvezni, hosszú távon ugyan ez.

Mivel nincs mögötte energia töltés, azaz sok-sok orgazmus közeli állapot, amivel a merevedést és a libidót támogatod, hosszú távon nem megoldás, és nem ad kellő használhatóságot, azaz nem addig használod magadat, amíg csak akarod, vagy ameddig a lány szeretné.

Volt aki rátalált egy kínai csepegtetős szerre, de hol kapni, már régóta nincs is a piacon, azzal 1 óráig is szeretkezett, de volt, hogy nem tudott elélvezni, aztán meg olyan potencia csökkentté vált, hogy győzzük helyrehozni, közben megtanulja az izgalmas állapotokat is kezelni, azaz már jól irányítja az orgazmus közeli állapotokat.

nem kell töle félni, hogy hullámzó módon vag orgazmus közelben, mert ez a természetes, gépszerűen szeretkező emberek a pornófilmekben be vannak injekciózva.

Én nőként nem szeretném, ha csak reszelne egy pasi, azt szeretem, ha a férfi is élvezi velem a szexet, mert én is 50-szer szeretek orgazmus közelben lenni, 1,5 óra szex végén időzítve élvezünk el a partneremmel, addigra már megszámlálhatatlanul sokszor vagyunk orgazmus közelben, irányítottan.

Igen , semmi spontaneitás, az a problémások játéka, aki rendben van, akkor szeretkezik, amikor akar, még idősebb korában is, mert nem kell mindig elélvezni.

Előzmény: akineknemmegy (601)