Mrija Creative Commons License 2016.10.07 0 0 25463

3 ajánlat:(bejárati ajtó)

-Kömmerling Futur 70 (GU vasalat)   -142e beépítéssel

-Rehau Eco 70 (Roto)                        -126e beépítéssel

-Brügmann 73(?)                              -157e beépítéssel, felméréssel(ami4e ft külön..), itt kértem plusz biztonsági extrákat, ami Mabisz zár, acélmerevítés, sarokmerevítés, Roto vasalat lenne(ez alapból nem Roto, hanem nem tudom mi).

Úgy olvasom, a Kömmerling Futur alapból tartalmazza a sarok és az acélmerevítőt, de ezek nem is biztonsági extrák úgy veszem ki, hanem a stabilitás miatt. 

FUTUR AJTÓK EXTRA FELSZERELTSÉGEI, ALAPÁRON

  • Szárnysarok merevítő: a FUTUR bejárati ajtók szárnyának mind a 4 sarkába beszereltünk, sarkonként 1 pár, hegeszthető pvc sarokmerevítőt, melyek biztosítják a szárnyak acélmerevítőinek körkörös, statikai összekapcsolódását, mely nexus rendkívüli szárnystatikát eredményez.
  • Acél átlómerevítő: Az ellentétes oldalon elhelyezett, páros acél átlómerevítő profilok az ajtószárnyak derékszögűségét hivatottak megőrizni, mely így a rendkívül sok nyitási ciklusnak is ellenáll, a garancia időn jóval túl is kiszolgálja Önt.

Nem tudom, MABISZ zár benne van e. A Rehauba nem tudom mi van, csa ka szokásosak, 5 pontis zár, 3D pánt, hőhídmentes küszöb. 

Még annyi, hogy kifelé nyíló változatok lennének. Meg azt mondta az eladó, hogy 90es az alap szélesség, ez igaz? Nekem alatta lenne valamivel, de sztem ha a vakolatot leverem akkor megvan a 90, de majd megnézem.

Előzmény: JóKilátásAblakstúdió (25448)