adriadreams Creative Commons License 2016.10.07 0 0 3323

Sziasztok!

 

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek. Kürtőskalács sütő vállalkozás beindításán gondolkodom. A koncepcióm az lenne,

hogy egy külön kürtőskalács készítő műhelyt szeretnék létrehozni és onnan szállítanám ki piacokra, üzletekbe a friss kalácsot.

Mivel külön műhelyt szeretnék létrehozni erre a célra, így minden feltétel adott lenne. Mint pl. víz, infrastruktúra, gépek, antsz engedélyek, stb.

 

Ebben szeretném a tapasztaltak segítségét kérni, hogy milyen gépekkel lenne érdemes berendezni a műhelyt. Szeretnék minőségi kalácsot készíteni,de fontos 

a teljesítmény is, óránként 60-100 isteni finom kalácsot szeretnék elkészíteni.

 

Gázos vagy elektromos sütőkbe gondolkozzak?

 

Segítségeket, tapasztalatokat előre is nagyon köszönöm!

 

E-mail címem : webjani99@gmail.com

 

Üdv.

 

János