Prelleg Creative Commons License 2016.10.06 0 0 16213

Tisztelt Billiongraves-es fényképező és indexelő Fórumtársak!

1, Ha fényképeket töltetek fel, nézzétek meg, hogy minden fénykép ahhoz a temetőhöz került, ahová szántátok, mert sokszor a szomszédoshoz „költözteti” a rendszer, ha a másik temető jelölése közelebb van a sírhoz.

2, Ha fényképeket töltetek fel, csatoljátok egymáshoz az egy sírról készült képeket, ha indexelő teszi meg, könnyen hibázhat.

3, Ha fényképeket töltetek fel, nézzétek meg, hogy létezik-e már a temető a Billiongravesen. Ha nem, először hozzátok létre, különben egy másik falu temetőjéhez fog kerülni.

4, Ha a síron katonai bejegyzések vannak és indexelni akarjátok, figyeljetek, mert a program segíteni akar és kitöltögeti (hibásan) a „Katonai Információ” táblázatot.

5, A Billiongraves fórumán visszatérő probléma az élők indexelése. Én a „NEM itt eltemetettek” mezőt szoktam használni, és a BG fórumán is ezt ajánlják.

6, Az indexeléskor van egy mező (Maiden Name), amit magyarul 'Lánykori név'-nek fordítottak. Ez valójában a lánykori családnév, tehát az utóneveket nem ide kell írni. Ne írjátok a leánykori és férjezett utóneveket a 'Családnév' mezőbe sem. Ha olyan nevet kell indexelni, ahol van férjezett és leánykori keresztnév is, többféleképpen is lehet az Utónév mezőbe indexelni.

7, Egyre több a magyar és héber (kétnyelvű) feliratú sírkő. Van aki tud héberül?