armisz72 Creative Commons License 2016.09.30 0 0 15077

Sziasztok,  ha érdekel valakit:  voltam kiropraktőrnél. Nagyon alaposan megvizsgalt,  teljesen nyaktol talpig. Megnézte az MR felvételem, Brigi neked írom tud mr felvetelt elemezni a kiropraktőr! 

Mindent megtalalt problemat amit tudtam mar mashonnan es olyat is amirol nem tudtam. Kezeles is volt, elsore nagyon ovatosan kezelt, mivel fajdalmaim voltak erzekeny volt nagyon a derekam. 1.5 orat foglalkozott velem össz.

Tegnap de. volt a kezeles, azota egyelore nem kellett

fajdalomcsillapitot bevennem. Jobban erzem magam. Vannak meg jelenleg kisebb bizsergesek, enyhe kis fajdalmak. De azt mondta h mivel eleg rossz allapotban van a gerincem hosszabb lesz a javulas.

Jelenleg ulni is tobbet birok. Frissnek erzem magam. Szamitok arra h azert vissza fogok esetleg esni, nyilvan 1 kezeles nem old meg mindent egy csapasra, de mar annyit szenvedtem,  hogy minden javulasnak orulok.  Hetfon megyek ujra kezelesre. Kaptam nehany gyakorlatot amit itthon kell csinalnom. Es egy fura eredmeny vegul:  javult a latasom!  😂😂 Most kellett volna uj szemuveget csinaltatnom, mert mar gyenge volt, de most teljesen elesen latok vele.  Remelem valakinek hasznos lesz a beszamolom.

Jobbulast mindenkinek.