Pálinkás, apró pogácsás szép estét Mindenkinek!
Rólam csak annyit, hogy a szomszéd topicból, a fotósok közül, kopogtatok be közétek. Tavaly vettem D. Miklóstól egy kis 30-as kis főzőt. Nyár elején elvégeztem egy tanfolyamot. Tudom, hogy a papír nem mindegy (igaz, szakma), de gyakoroltam is. A műszert kicsit tovább fejlesztettem, rektifikációs tányér, pisztóriusz tányér, párahőmérséklettől függő szivattyúvezérlés a tányéron. Ma már úgy érzem, hogy kinőttem ezt a kis főzőt. Páran már dicsérték a nedűt, páran meg csak csak kértek még :-)
Hogy miért is vagyok itt? Jó sokat szemezgettem a topicból, tetszik a tartalma. Ha feltenném a kérdést, hogy kétlépcsős, vagy egylépcsős, akkor szerintem
nedves csömöszölőfával kergetnétek kőrbe-kőrbe...
De nekem az a kérdésem, hogy Győr környékről van-e valaki, akinek van egylépcsős, gyári, mindent ígérő készüléke...,
mert egész jó lett a szőlő termésem, és jutott 100L "mézédes" Irsai Olivér a hordókba. Ennek a felét már alszesz állapotra hoztam a hétvégén.
Tegnap jött a gondolat, hogy mi lenne ha, a két technológiát egy adott cefrével össze hasonlítanék (amit már sokan megtettek).
Ehhez keresek vállalkozó kedvű szaktársat, "megegyezünk" jeligére.
Várom azon megnyílvánulásokat, amelyek leírják a már elvégzett kísérletek tapasztalatait.
Röviden ennyit, ha hosszúra sikeredett, akkor csak mind második szót olvassátok el legközelebb.
Írhattok ide, vagy: raczno giliszta kabelnet.hu-ra
a szomszédban használatos elköszönéssel élnek, mert ez kell a gyümölcsöknek:
szép fényeket: raczno