pubi80 Creative Commons License 2016.09.27 0 0 284

Érdekes viselkedés egy feleségtől! Nem irígyellek ilyen nő miatt az biztos! Már bocsi!

Minden normális felnőtt ember tudja, tudhatja hogy nem minden pénisz egyforma, pláne alapállapotban igen nagy eltérések mutatkozhatnak, amúgy is, de olyankor aztán végképp felesleges bármiféle összehasonlítgatás! Vannak vérpéniszű férfiak és vannak húspéniszűek. Az előbbieken a hideg víz különösen ki tud fogni, de ebbe nincs semmi ciki! Szerintem amiket leírtál azok alapján kb. tizenévesek értelmi színvonalán jár a nejed! Vagy egyszerűen csak hülye stílusa van! Azt mondanám ha nem volna a feleséged, hagyd ott a p.csába!

Ha anno elégedetlen volt, meg cikinek tartja, minek ment hozzád...???

Nekem aztán nem nagy se állva, se lankadtan, mégis több barátnőmmel jártam akár Balatonberénybe akár Délegyen (naturista strandra), ott még a fürdőgatya se takarta...gondolhatod mekkora mikor félóra fürdés után kijövök a huszonegykét fokos tóból, de nekem még hasonlóakat se szólt be egyik csajom sem, sőt még mikor baráti társasággal voltunk, vagy családdal, akkor sem! Pedig mindenkié nagyobb volt mint az enyém!

És én is tudok olyanról hogy az exének hatalmas volt...

Véleményem szerint egy nő ha szereti a párját, elfogadja úgy ahogy van, és semikképp nem alázza így meg! Ez a meglátásom!

Előzmény: tamh (200)