Trog_Air Creative Commons License 2016.09.25 0 0 88562

Azert ezt ovatosan jelentsd ki. Nem tudhatjuk pontosan, hogy milyen szervezet volt mogottuk. Ha a Godolloi Repuloklub volt mogotte, es ok szamoltak el, akkor siman lehet azt mondani, hogy a repulest nepszerusitik vele, oszt' jonapot.

Kereskedelmi repuleshez meg AOC kell... ha te kimesz az alsobivalybasznadi libalegelore, lesz ott AOC? Naugye.

 

Onmagaban a CPL nem garancia a szigorubb mukodesre, max. annyi, hogy orvosira surubben kell jarni. De ha valakinek csak egy SEP meg egy TMG van a CPL-jeben (tehat semmi muszer, vagy tipus, ami evente lejar), akkor ugyanugy ketevente fogja latni a Legugyi Hatosagot. Ha meg megvan a 12 ora az adminisztrativ SEP hosszabbitashoz, akkor meg oket se, tehat megvan az eselye, hogy jo esellyel a szakszovizsgajan izzadt meg utoljara.

 

Ha van szervezet, akkor vannak postholderek is. Van felelos vezeto, safety manager, compliance manager (ez lehet a safetyvel egyben), flight ops manager, ground ops manager, training manager, meg camo. Ezel kozul a 2. 3. meg a 4. a 6. vezetesevel kidolgozhat mindenfele eves/fel eves ellenorzeseket, amiket a manualjukba aztan bevezetnek. (A hatosag meg jovahagyja.) A helyi szervezetnek AOP-je volt, arra kellett egy felelos vezeto, egy flight ops manager, egy quality-s meg egy maintenance-s. Augusztus 25 ota (amiota az NCO hatalyba lepett) viszont AOP mar nincs.

Előzmény: RNZoli (88542)