Mityu Creative Commons License 2016.09.25 0 0 40234

"Visszatérve... csillogtasd meg fényes logikádat Párizsi73. Arányaiban, ha az Amway tagjai hazánkban 24000 fő, 25év alatt, akkor az FLPben MITYU barátunk hány év alatt, hány tagból mutat fel 4-6000 főt? ....és milyen szinten?"

No ellenben veled elég pontos adatokat tudok számodra prezentálni... :D Amik tények barátom, nem pedig hisztis vagdalkozások, amit sorok óta láthatunk tőled (amit részedről nem tudom ki mire értékel, én speciel semmire). :D

Ergo mint minden hálózati értékesítőként működő cégnél van egy intenzívebb felfutás, majd egy laza és hosszabbtávú lejtmenet (ez nem egyenlő azzal, hogy befuccsol a bót) :D

Így volt ez az Amwaynél is, de bármelyik ilyen jellegű cégnél is így működik. :) Az amway-nél volt időszak, amikor Budapest Sportcsarnokot töltött meg a szeminárium, ma egy Kongresszusi Központ nagyelőadót sem vagyok biztos, hogy megtöltenének az aktív forgalmazók. :)

No és kérdésedre is válaszoljak: az FLP-ben kábé 1998 és 2003 körül volt nálam felfutás, de ezt pontosan nyomon követni részemről szinte lehetetlen... :) Jelenleg nem foglalkozom hálózati értékesítéssel, bár minden eszközöm meg van hozzá. :)

Amit érdemes tudni még, hogy a cégnél történt egy sor olyan döntés (árváltozás, értékesítési rendszer változása, stb.), mely a megéri-neméri kérdéscsoportot is elég mélyen érintette. :)

Érdekességképpen tudunk olyanról is az Amway magyarországi működése alatt az elején beléptek kb. 30ezren, s a következő fél évben kiléptek kb. 22-24ezren... :)

Meg tudom neked mutatni az Amway hivatalos raktáráruházainak címeit. Ma egyetlen egy ilyen nincs (nem tudok róla, hogy Magyarországon lenne). Igen, 2016-ot írunk, webshop és társai kiváltották ezen raktáráruházakat. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy egy jóideig a VEBSO nevű internetes valami (kezdetleges webshop) üzemelt... :)

Tudomásom szerint utoljára a Lakatos úti raktáráruház zárt be, viszont ekkor még kezdetleges internetes rendelési lehetőség működött... :)

Azt is érdemes tudni, hogy nem kevesen átnyergeltek az Amway forgalmazói ÉS hálózatépítői közül más MLM bizniszre, így tett L. Zsolt és neje, V. Aranka, B. Tamás és neje H. Teréz, B. Miklóska, V. Róbert, és sokan mások... 1996-1977-ben... :D dr. M. Attila elég régen visszatért ügyvédi hivatásához... :)

No ezek azok a dolgok, amiket tőled is várnánk még mindig, a szaftos fröcsögésed helyett... :D