Paragon1985 Creative Commons License 2016.09.24 0 0 15465

Ha van időd visszaolvasni ezen az oldalon, vagy a Prohardver oldalon, akkor nagyon sokszor előkerül, hogy a MM-ban az eladók a Philipset ajánlják. Electrolux, Miele helyett is. Szerinted miért? :)  jutalék, osztalék, százalék... Én ennyiért biztos, hogy nem vennék Philips porszívót!

 

Egyébként a C3 szerintem sem éri meg, nem tud annyival többet amennyivel drágább a C2-nél. Nagyrészt a dizájn amit ott megfizetsz, a C2 is teljesen jó porszívó. 

 

Viszont a macskaszőr ellen érdekesebb a dolog. Erre a Cat and Dog modell való, amihez adnak turbó fejet szőnyegre. Itt a szívóerő pörgeti meg egy kefét és ez tényleg összeszed minden szőrszálat, hajszálat. Nekem van, nagyon alapos. Viszont kishazánkban csak a C3-ból van Cat and Dog modell horror áron. (Más országban a C1 és a C2-ből is van ilyen összeállítás)

 

De a turbókeféhez kell a komoly szívóerő és a nagyobb motor, így nézz egy 1200-1600w körüli C1 vagy C2 porszívót és veszel hozzá külön egy Turbófejet. (De nem lesz olcsó mulatság sajnos, valami 18k körül mérik a fejet.)

 

A kárpitra pedig a mini turbókefe az igazán tuti. Itt is pörgő kefe van, csak sokkal kisebb a fej és kárpitra, ülőgarnitúrára való. Ez is elég drága, de nekem pont van egy tök új féláron :D  Viszont ezt nem csak Miele porszívóra teheted, hanem bármelyikre jó.

 

 

Előzmény: good old rebel (15464)