bsyl Creative Commons License 2016.09.21 0 0 18286

Jónak jó, csak nem szeretek rohadtsokpénzt kiadni valamiért, ami minimális használat során maximális elővigyázatosság mellett jó gyorsan tönkremegy. Használtam a matracot, ok volt, felfújva eltettem (be van állítva a sarokba, nap sem süti) következő használatnál meg überraschung. Jó szarul javítható helyen vagy 12 pici luk. És nem egy olcsó bazári darab.

A fenekembe dughatom a javítókészletet, ha nincs kéznél egy kád víz, hogy megtaláljam az icipici lyuk(ak)at, amelyek viszont bőven elég nagyok ahhoz, hogy 1/2 óra alatt leeresszen a matrac.

Másik matracom a vizes vizsgálat utáni szárításnál (naná, hogy kilyukadt) felrobbant. Ok, hülye voltam és kitettem a napra, mert nem akartam napokig várni de mi van ha felkelsz, nyitva hagyod a sátrat, hogy száradjon a belseje, a nap meg rásüt a matracra? Vagy sátrad sincs, de elmész az erdőbe elintézni a reggeli szelfit, mire visszajössz a matracod egy hőlégballon.

 

Szóval jók ezek, kényelmesek és jól szigetelnek és kis helyen elférnek. Cserébe rohadt drágák, abnormálisan kényesek és nem könnyűek.

Előzmény: Ermak (18285)