Reális-II Creative Commons License 2016.09.20 0 0 189463

Tényleg nagyon jó kis meccseket játszik a Balmaz, attól függetlenül hogy hektikusak kissé, kikapnak egy Cigándtól pl. amelyik bűngyenge csapat, kilóg lefelé az NB2-ből, aztán megverik idegenben a Szparit. Feljutni nem fog, nem is akar a Balmaz, de az egyik legjobb, legnézhetőbb focit játssza az NB2-ben. Az első ötbe várom őket.

Ja és bocs az OFF-ért.

A "nemakar" feljutni-ban azért ne legyél annyira biztos . Ismervén Tibát , ő van annyira nagyravágyó és maximalista , hogy ha a helyezés úgy hozza simán nevez az NB-I-re . Ha kell a föld alól is előkaparná a feltételeket . Ha jól emlékszem a szezon elején ezt a Digi Sporton le is nyilatkozta ,hogy ha a helyezés úgy hozza beadja a licenc kérelmet . Feczkó tényleg nagyon szimpatikus edző , a Cigánd elleni meccs után ezt nyilatkozta : "Feczkó Tamás: – Visszafogottan futballoztunk az első félidőben, míg a szünet utáni teljesítményünk majdnem elfogadható volt. A vereségért én vagyok a legnagyobb hibás."

A Balmaz komplett védelmét átlehetne hozni Debrecenbe .Sokkal stabilabb és fiatalabb mint a miénk . Meg hát a két szélső futó sem olyan rossz .

Előzmény: cassano71 (189439)