majamaja Creative Commons License 2016.09.20 0 0 14966

Sziasztok!

Nälam is elvileg a porckorong nem nyomja az ideget. De az ujbegyeimet tovabbra sem erzem rendesen. Attol tartok, hogy ez megmarad. Elvileg ez viszont azt jelenti, hogy az ideg tovabbra is nyomva van, vagy csak hozzaer valami. Ez a valami pedig a csont. Amig pedig valami ideget nyom, addig fajdalom is van. Sajna.

Az idegsebesz szerint nem mütetre valo. Ez csak kiboltosulas. Tornazzak meg vigyazak a mozdulatokkal. Elküldött egy masik idegsebeszhez, aki majd elmondja, hogy milyen gyakorlatokat kell csinalnom es hogy mozogjak. Ez lenne mar a masodik idegsebesz, aki masik idegsebeszhez küld. Menjek fajdalom klinikara, ahol majd kapok fajdalomcsillapitot meg antidepresszanst, mert mar beleestem a kronikus fajdalomba, ahonnan nem tudok kijönni. Nem ertem miert nem vilagos, hogy nem akarok semmilyen fajdalom csillapitot meg bodito bogyot szedni.

Szoval...

Tanacstalan vagyok. Tornazok, nem csinalok hirtelen mozdulatokat. A gyogytornasz mondta, hogy több gyakorlat nem letezik a nyaki reszre. A Mc-kenzie melle kiegeszitesül kaptam meg azokat a gyakorlatokat, amiket elötte is csinaltam. Javulas van, de most abba az allapotba vagyok , mint 7 honappal ezelöttt, amikor ez az egesz elkezdödött es ugy tünik, hogy nem akar javulni tovabb. :(