Olivér Lencsés Creative Commons License 2016.09.19 0 0 4653

Üdv !

Nos egy mazda 323F-el szemezgetek magamnak mint első autó. A kocsis előéletem egy kombi Skoda Fabian 1.4-es 68 pacis vadállaton tanultam amit nem kifejezetten nem szerettem, mert nagyon kényelmetlen volt. Ez után következett Édesapám 1.4-es 60 lóerős Opel astra f jószága de egyszerűen kikészít hogy nincsen benne szervó meg az ülése se a legjobb volt de a pedálozása jobb volt meg érzésre jobban ment mint a fábia szal ezt az autót tökre szerettem csak nem olyan kényelmes az ülése na meg a szervó .

Nos előszőr is mi a különbség a mazda 323 és a mazda 323F között ?

Melyik motorral gondolkozzak ? Mindenképpen benzinest szeretnék mert néha melóba fogom használni (tőlem tizenegy-két km meg anyumat hazahozni melóból 2-3 kilométer)

Amit ajánlotok motor milyen lesz ahhoz képest amit eddig vezettem ? Kb hasonló gyorsulásra stbre számítsak vagy sokkalta lassabbak lesznek ?

Annak a motornak amit ajánlotok kb milyen a fogyasztása vegyes használatba ?

Szervizileg mit kell tudnom róla ? Vannak típus betegségei ? Nehéz beszerezni az alkatrészeket ?

Mennyi a minimum költség amit az autóra számoljak azaz ami alatt ne nézzek ilyen típust ? (1997-es autómnál nem akarok régebbit az a határ . perpill 500 000 ft-al számolok de mit gondoltok menyitől indulnak a használható típusok ebből a szériából ?

Hát egyenlőre ennyi :D