Smíró Creative Commons License 2016.09.19 0 0 118930

Zoly elsősorban, vagy aki még ért hozzá - nem utolsó sorban:)

 

Problem: Sygic navit használok. Legyen tablet, vagy a Sony Xperia Z telóm, hamarabb merül, mint ahogy az autós töltő tölteni bírja. Most várom épp a 5. autós töltőt, 3,5 Ah jön majd. 2,4 a jelenlegi és az alatt is van még három, 2 és 1,5 és 500mAh is, de ez utóbbi hanyagolható. Tehát teló indul 100%-on, 250 Km után vagyok 50% aksin folyamatos töltés mellett.

 

Felraktam iGO-t, HERE, Waze navikat próbaképp. Mind tökéletes. A 2,4Ah töltőn simán marad 100%-on a töltés. Oké, dobjam ki a p-ba a Sygic-et és használjam ezek valamelyikét. De inkább maradnék a Sygicnál, ha már örök licencet vettem, világtérképpel. Ráadásul nekem a letisztult térkép jobban bejön, mint a többi alkalmazás.

 

Írtam Sygic team-nek, jött a válasz:

 

"Thank you for contacting Sygic.

Please accept our apologies for this experience.
ForSygic GPS navigation app we recommend using a car charger with at least 1,5Aoutput current as most car chargers only have 500mA output. This is not enoughto charge the battery while Sygic is running. This is because sygic usesadvanced 3D graphics so the power usage of sygic GPS navigation is higher thanother navigation apps.

Thank you for understanding

In the case of additional questions feel free to contact me back."

 

Nem értem, a többi térkép is 3D. Főleg az iGO. Több információt is mutat. A szivargyújtóról szedem a delejt a navihoz. Onnan jön ki elég szufla ahhoz, hogy a 2,4Ah, majd ha megjön Alitól a kütyü 3,5 Ah-ra hajtson? Vagy hiába erőlködök, a telefon/tablet nem bír ekkora töltést felvenni? Mi lehet a megoldás?