HPEx20i16v Creative Commons License 2016.09.18 -1 1 138320

Tegnap hazaértünk. Reggel felhős, meleg, fülledt idő volt Makarska-n. "Izzasztó" pakolásunk volt. Végig szép időben jöttünk, még Kupres-nél sem ment 18 fok alá a hőmérséklet, pedig volt már, hogy Makarska-n induláskor 32, Kupres-nél (napsütésben) 11 fok volt.

Amikor Kupres-nél pihenőt tartottunk, elment mellettünk egy magyar Honda Jazz, Nasice után a határ felé meg egy Nissan Almera, meg egy VW Transporter páros köré ékelődtünk a két kocsival. Esetleg innen volt valamelyikkel is bárki.

Sajnos a rokon, aki a másik kocsival jött, nem valami sietős fajta. Én mentem volna mindenhol, de mindig be kellett várnom, mert az utat sem ismerte...én már navi nélkül járok oda-vissza (gyári van a kocsikban, csak nem használom már őket ezeken az utakon).

Megvolt az összegzés is. Hatan voltunk, plusz a kisfiam. Ebből a fele felnőttnek és a fiamnak rendeztem én a dolgait. Az egy hét, szállással, utazással, biztosítással, kajával (8 alkalom étteremben, a kicsinek is legtöbbször kértünk gyerek  adagot), néhány játékkal, amit a fiam nem engedett a boltban hagyni, megálltunk 230e-ből. Szerintem nem volt sok.

A legfőbb, hogy végig strand idő volt. Az a néhány eső semmibe sem rondított bele. Jól éreztük magunkat, gyorsan elment, sajnos. Kb 10 hónap és irány vissza (nem akarok megint szeptemberre csúszni...).