Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 0 0 14958

Nem tudom, hogy milyen márkájú vagy hogy egyáltalán márkájú-e.A Camponában vettem a naturvilágban.És mivel vákuum csomagolású volt, megkértem őket, hogy úgy szállítsák ki, hogy azonnal használható legyen a matrac.

Egyszerre vettem náluk az ággyal, ágyráccsal.

 

A vákuumos 20, a memory 4-5 cm-es, utóbbinál már fogásra is érződik, hogy sűrű. Lágyat nem érdemes venni. Le kell húzni a zipzárt és meg kell nézni az anyagot, mert előfordul, hogy a lágy memoryt beleteszik egy vastag huzatba, hogy eltejtsék a lágyságát. Ne a huzat legyen vastag és kemény. Egyébként vannak paraméterei, köbméter/sűrűség.

Az ágyrácsom nem rúgos, hanem stabil.Ezt azért írom, mert van olyan matrac, aminél lényeges, hogy milyen felületen használod.

 

A zónásnak is az a lényege, mint a memorynak, azaz, hogy "elnyelje" a vállat, csipőt....

Csak az a gyengéje, hogy nem vagyunk egyformák sem magasságra, sem súlyra.Ha véletlen lejebb csúszol az ágyban, már nem a zónában van a csípőd, vállad.

Van olyan, hogy a matrac felső rétege eleve memorys, de a megfelő vastagságú drága, a 2 cm-nél meg nem érvényesül az emlékező hab tulajdonsága.

Én 5 éve vettem a matracot, ha ráülök, semmit nem süpped be.Igaz, elég könnyű vagyok, de ez idő alatt semmit nem változott a formája.

Ja, arra is rá kell kérdezni, hány kilót bír.

Van olyan bolt ahol nem engedik a próbát, de itt tényleg nagyon türelnes volt velem a fickó és minden kérdésemre válaszolt.

Előzmény: armisz72 (14956)