Törölt nick Creative Commons License 2016.09.15 0 6 14311

Kicsit más, szubjektív nézőpontból is érdemes végig gondolni a partnerkeresgélést.

Nem elgondolkodtató az, illetve nem vet fel kérdéseket, hogy miért van egyedül, miért nem talált magának párt/partnert egy pl 30-40-50 éves férfi? (ez egyébként nőknél is elgondolkodtató) Sokan sírdogálnak azon, hogy mily tré a nő/férfi felhozatal, ám míg a szálkát meglátják mások szemében,  a gerendát a sajátjukban nem veszik észre. Nem véletlenül írtad Te sem a "felfelé értékelés" módiját.

Amikor anno mi abban gondolkodtunk, hogy jó lenne kipróbálni a hármast egy megfelelő harmadik társaságában, akkor nálunk objektív és szubjektív okok folytán a nős férfiak előnyt élveztek. Aztán a leveleket látván hamar azt láttuk, hogy valóban jobb is az, ha csak ők jöhetnek számításba.

A linkeket, a komolytalanokat, a gyáva álmodozókat  pár levélváltás után ki lehetett szűrni, legyen bármilyen normális a stílusuk...

 

Másrészről. Mivel a pár az, aki nyit, aki befogad egy harmadikat, aki kvázi a legtöbbet kockáztatja, jah s profán módon megfogalmazva náluk van a punci amire férfiak vágynak, ezért magától értetődő az, hogy ők diktálják a feltételeket. Nem nekik kell pedálozniuk azért, hogy bárkit is találhassanak (bár nem könnyű, ha a lécet magasra teszik, és az igényeik, elképzeléseik mellett ki akarnak tartani, de szerintem legyen tartásuk, ne menjenek bele később megbánható kompromisszumokba), hanem a jelentkezők pedálozhatnak azért, hogy befutók lehessenek. Így történik ez még az akár a kevésbé igényes s az akár kevéssé mutatós párok esetében is. 

De ha a húspiacon túllépünk, akkor még ott van az a bizonyos "szimpátia", "kémia". Hogy ez érvényesülhessen, kell a személyes találkozó. De bizony, bunkó, idétlen, komolytalan, rátarti, alpári, értékelhetetlen párszavas leveleket küldők nem valószínű, hogy helyzetbe kerülhetnek valaha is.

 

De a fentiek mellett is az a véleményem, hogy mindenki megtalálhatja azt, amit keres. Nincs két ember, aki ugyanarra vágyna. Valószínűleg más lesz a zsánere a telibevert fotóval keresgélőknek, és más a fotót nem mellékelő, de az elképzeléseit és vágyait korrekten megfogalmazónak. Másra vágyik az, aki hosszabb távra keres állandó játszótársat, és egészen másra az, akinek az ágya s ágyéka átjáróház. 

Előzmény: Trükkös Béla (14310)