Lavina of Gotu Creative Commons License 2016.09.13 0 1 7939

Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, gondoltam megnézem, volt-e szó a CD5-ről amit az idei Árok Partyra rakott össze a pluszis csapat:

 

 

"Demo Compo: 2 C-64-es volt és egy barom hosszú Plus/4-es. A plusis demót mintha összecsapták volna. Voltak jó partok - pl a Tryumwirat(?) egyik 1990-es demójának a másolata, kissé felturbózva: képzeld el, h egy pont körül forog egy tárcsa közepe és a tárcsán perspektivikusan szét vannak húzva a betűk. Kívül széles, a középpont felé elkeskenyednek és még fillezettek is. Ez király volt! Volt még pár jó kép, pár plazma effekt. Viszont nagyon el volt bénázva az összes, mert nem volt szép az átmenet: mintha elvágták volna a partot, majd jött a következő. Semmi fade out, volume down.

Aztán kiderült, miért: mert a 12(?) partot más-más csapat/ember írta. Siz kolléga is ott volt, asszem' a 10-dik volt az övé, de hogy miről szólt, passz, hosszú volt a demó."

 

 

Nos, kb 20 part volt azt hiszem, és direkt ilyennek készült, amilyen lett. Sajnos a bemutatón SPACE-vel átnyomkodták a részeket, pedig a legtöbb part amúgy átmenetes. Csak tettünk bele továbblépési lehetőséget is, de szerintem ez rossz ötlet volt. :) A fenti leírásban lévő partot én követtem el, és valójában két részből áll, átmenettel. :)  Örülök, ha tetszett.

 

 

 

Az egész szimplán monitorban készült, ez az érdekessége. :)  Azt a demót, amihez hasonlít, nem ismerem, de szívesen vennék egy linket, megnézném. :)

 

A teljes demó itt: http://plus4world.powweb.com/software/Crackers_Demo_5

 

Üdv: LVN