Törölt nick Creative Commons License 2016.09.10 0 0 122185

"Elek a logó bigyók ilyen tartósak?"

 

A műanyagopálbúrás led lámpákat képtelenség eltörni, műhelybe valók. Kábé annyira világítanak körbe mint a rendes lámpák. A búrát még szorítóval se tudtam összereccsenteni, bevált.

 

"Nekem 1ik gépem köré sincs lámpa szerelve........ 1enlőre. Csak ez ugye így elég veszéyles, mert ugye a köszörű pl. sarokban van. Ha este használom akkor mivel előtte állok eléggé vakon dolgozok. "

 

Na ezért nem elég a szobaközepi pont emiatt. Bármit csinálsz, árnyékolsz, de kell 1 középső is, hogy megtaláld a többit.

 

"Egyébként meg neonok vannak. 1csöves kicsike a satupadnál (mondjuk ez 1kicsit kevéske, utólag nagyobbat raknék) a plafonon meg 4csöves armatúrák."

Az a 4 csöves szerintem pont az amit írtam. Rühellem. De az se mindegy milyen teljesítményű az egycsövesed és milyen messze van az asztallaptól. A fénycsöveid szerintem trafósak és villognak. Elektronikus gyújtóssal sokkal jobb a fényük, nincs hangjuk sem.

Tescóba vegyél próbára egy 3, 5,5, 10,5w-os opálbúrás ledet tesztelgetni. becsavarod a rendes foglalatba és kész, azonnal van fénye nem úgy mint a cfl-nek és a hidegre se allergiásak.

Előzmény: traktoros82 (122184)