Lászy Creative Commons License 2016.09.10 0 0 17678

 

 

 

Mint a Rágcsálók Világa szervezői, immár ötödször írjuk ki fotóversenyünket, melynek témája a " Szimbiózis avagy áramlik a szeretet ". 2016. szeptember 23. éjfélig várjuk tehát a képeket, melyeken Te (egészben vagy részben ) és a rágid vagy nyuszid együtt szerepeltek szimbiózisban! Fontos, hogy a kép értékelhető minőségű legyen, mindketten szerepeljetek rajta a téma kiírásának megfelelően, akár egy simogatás, puszi, ölelés, összebújás formájában. A rossz minőségű vagy a kiírásnak témájának nem megfelelő fotók a versenyből kizárásra kerülnek. Egy beküldő max. 2 képpel nevezhet.
A képeket az info@ragcsalokvilaga.hu címre várjuk a beküldő nevével, telefonszámával és a kép címével a következő kategóriákban:
- egér,
- hörcsög,
- degu,
- patkány,
- mókus,
- csincsilla,
- tengerimalac,
- nyúl.
A verseny plakátját lehet osztani, like-olni.
A szavazás kétkörös - az első körben a beküldött képeket 2016. szeptember 24-től kizárólag az esemény oldalán szavazásra bocsájtjuk, tehát NEM a like-ok száma fog dönteni, hanem egy erre a célra külön létrehozott szavazási felületen elért eredmény. A versenyben ezen szavazatokon kívül sem a megosztás, sem a like nem számít, de természetesen szabad a tetszésnyilvánítás és jól sikerült képek megosztása. A verseny ezen részét 2016. szeptember 30-án lezárjuk, az itt elért eredmény csak részeredmény. A második körben a fajonként 5 legtöbb szavazatot kapott kép közül a hét tagú rendezői zsűri dönti el a győztest, illetve kiválasztanak az összes kép közül egy különdíjast is.
Az így kiválasztott legjobb képeket a rendezvényen kiállítjuk kb. A4-es lap méretben, illetve minden nevezett képről egy fényképet elhelyezünk egy fotófalon. A kiállítás után a nevező a képet átveheti.
A díjak a szervezők által felajánlott jelképes rágcsálós és nyuszis ajándékok lesznek, illetve minden díjazott kap oklevelet.
A fontosabb időpontok:
- beküldési határidő: 2016. szeptember 23. éjfél,
- fb-szavazás az esemény oldalán: 2016. szeptember 24. és szeptember 30. között,
- díjátadás: a rendezvényen (2016. október 2., 16:00, Újpesti Ifjúsági Ház, 1042 Budapest, István út 17.).
Ha egy díjazott nem tud a rendezvényen részt venni, a nyereménye postázásra kerül.
Kérünk minden résztvevőt, hogy a verseny szavazás részét jól tanulmányozza át és fogadja el, mielőtt nevez.
Kreatív képeket kívánva:
a Rágcsálók Világa szervezői"