Wandika65 Creative Commons License 2016.09.09 0 7 6377

Nagyon köszönöm a pártoló hozzászólásokat!

Megvallom nagyon jól esett, igazán kedvesek vagytok!

Én magam mindig is toleráns ember voltam és leszek, el tudom fogadni a más véleményeket valló emberek álláspontját, nem akarom őket lenézni, semmibe venni!

Mindenki éljen a saját igényei, illetve a saját lehetőségei szerint!

Ha fionalips az irdatlan nagy puncit szereti, hát örüljön, ha neki ez megadatott! Attól még az sem hülye, aki más kinézetű punciért van oda!

A magam részéről a fiatalkori kellemetlen élmények miatt, nem vagyok oda a nagy méretű farkakért! De ez az én egyéni tulajdonságaim miatt van így! Ez teljesen természetes, hiszen az orra, keze, lába sem akkora mindenkinek! Természetesen a vagina és a pénisz méret is igen változatos. 

"A kutatási eredményeket a szakemberek összevetették egy 2015-ös tanulmánnyal, amely több mint 15 ezer férfi péniszét mérte meg világszerte.

Kiderült, hogy az átlagos méretű pénisz 13,12 cm, egy centivel kisebb, mint amit a legtöbb férfi átlagosnak gondol".

Ezt nem én találtam ki, itt találjátok az idevonatkozó linket:

http://m.life.hu/intim/20160513-mekkora-az-atlagos-es-az-idealis-penisz.html

 

Csak még egy megjegyzést: normálisnak tartom magam és boldog vagyok, mert van egy nekem tetsző partnerem, aki tökéletesen megfelel nekem, minden tekintetben!

Kielégítettnek, kiegyensúlyozottnak érzem magam! Persze minden ember kíváncsi arra, hogy őt, hogyan ítélik meg a többiek! Mivel a nagy többség megítélése számomra kedvező, ez persze növeli az önbizalmamat és hozzájárul ahhoz, hogy elégedett legyek önmagammal! Attól még el tudom fogadni, hogy vannak emberek, akik igazán a nagy méreteket kedvelik, én is láttam már olyan pornó filmet, ahol egy póni ló hímtagját fogadta be egy nő! Nem ez a normális, és nem lehet ez a norma!

A továbbiakban nem akarok reagálni fionalips semmilyen megjegyzésére!

Mégegyszer köszönöm a támogatóknak a megnyilvánulásaikat!