Titti76 Creative Commons License 2016.09.07 0 0 20854

Szia!

 

Nekünk is az első francia autónk. Voltak fenntartásim a francia autókkal kapcsolatba,ezek nem tapasztalatból adódtak,inkább szóbeszédből.. Megmondom őszintén elötte a Taxi4 című filmen kívül nem igazán láttam 407-est. 

De amikor januárban élőben megláttam szerelem volt első látásra. Azóta is imádom,és talán még egy kicsit büszke is vagyok rá,hogy egy ilyen szép formájú autóm lehet.

 

Elektronikával kapcsolatban voltak problémák,de csak izzók szintjén. Cseréltem őket itt-ott és ennyi... (tompított,irányjelző,féklámpa)

 

Indulásnál csak a klímával tapasztaltam,azt,hogy gyengécske. Klíma nélkül semmi baja szerintem. Szépen indul,és a kb. 1400 Kg + 1.8-hoz képest tempósan lehet vele közlekedni. 

A fogyasztás nagyban függ a vezető habitusától is szerintem. Én szeretek úgy vezetni ,mint Miss Daisy soförje. Nem szeretek rohanni sehová,szóval szépen nyugodtan autózgatok általában.

 

Nyilván ha valaki nyomja neki ha kell ,ha nem,akkor eszik rendesen. De ezt el lehet mondani bármelyik típusról.. Én a fogyasztásával meg vagyok elégedve.

 

Volt anno 2002-es évjáratú C Vectrám 1.6 benzin,na az evett rendesen...sajnos kutat nem adtak hozzá... :)

 

 

Előzmény: nikomar008 (20851)