htibor Creative Commons License 2016.09.06 0 2 431898

OFF

Sajnos a Nathan James 151-es rombolófregattján szolgálatot teljesítők nem olvasták a vasútmániás topicot a kezdetektől, a v_peti összest és egyéb nickek tanulságos beírásait. :)

 

Így csak abból tudnak meríteni, amit a kiképzésen tanultak, mely szerint, ha fel akarsz robbantani egy vonatot, de közben kiderül, hogy nem élelmet szállít az ámerikai lakosságnak, hanem magát a lakosságot szállítják benne, akkor kocsival négy embernek át kell ugrania rá menet közben, majd a kocsik tetején előre bukdácsolva az ott levő tábornok+military vonatvezetővel 38,5 másodperces kézitusát megvívni természetesen látványos fájdalomnyögésekkel tarkítva, főleg, ha a pálya jobb oldali színszálára érintős robbanóanyag lett telepítve, ami a vonat ráfutáskor robbanna. De így sokkal drámaibb hatást kelt, hogy Tom Chandler kapitány épp akkor húzta be a fékeket, hogy a mozdony első kerékpárja a 3,79 centivel az robbanást jelentő felület előtt álljon meg.

(Miközben Sasha a bokrok mögött távcsövessel gondolom le tudta volna szedni az elöl levő rossz arcokat, mert a hátul levőket érdekes módon eltalálta.) :) :P

ON

Előzmény: sirdavegd (431895)