bak-ancs Creative Commons License 2016.09.05 0 0 12753

Ha már itt vagy, én is kérdeznék ;-)

 

Szerinted az úgy jó pontozás, hogy a különleges feladatokat ugyanúgy pontozzátok, mint a normál pontokat?

A tükrözéses feladatnál mi is a hátulról nézős módszert alkalmaztuk és nem azért tévesztettünk, mert rosszul néztük. De összességében ez akkor is nehezebb, mint egy sima pont. Máshol a memória feladatra is igaz ez a megállapítás - ezzel a pontozási módszerrel én általánosságban nem értek egyet.

Ugyanez igaz volt a fa magasság meghatározásra is. A kiírásban tényleg benne volt a mérőszalag, amit mi nem olvastunk el figyelmesen - de ezért 60 hp-ot, vagyis egy bójatévesztésnyit kapni kicsit túlzásnak érzem (annak idején egy bakancsoson a kötelezően kiírt eü csomag nem létéért kiosztott 5 hp is nagy felháborodást keltett).

És nem azért szólok, mert ez a helyezésünkön bármit is befolyásol, mert eléggé rosszul mentünk ezek nélkül is - csak ezeket szerintem elvi szinten és esetleg szabályzatban kellene rendezni.

 

És még egy kérdés: a kartonokat nézegetve feltünt, hogy A50-ben az 1. bójánál mindenki tévesztőt fogott. Ez tényleg így volt? Feltennéd ide esetleg ezt a pontot, hogy szerintetek melyik volt a jó, mit gondoltunk rosszul?

Előzmény: döme76 (12752)