majamaja Creative Commons License 2016.09.04 0 0 14867

Most hetfön lesz 2 hete, hogy voltam nala. Eddig 5ször voltam. Holnap megint megyek. Majd meglatom, hogy milyen gyakorlatokat kapok meg. Csak nagyonik türelmetlen vagyok. Szeretnek a regi enem lenni, de nem tudom leszek valaha.

Közben hivtam az ismerösöm, aki ajanlotta, hogy keres nekem gyogytornaszt. Mondtam neki, hogy elkezdtem, mert olyan allapotban voltam, hog se menni, se ülni nem birtam. Persze megint nem küldte el a gyogytornasz elerhetösegeit. De nem is tudom, hogy birnek akar 1 orat ülni buszban, hogy elmenjek hozza. Csak görcsoldoval max.

Az idegsebeszez meg nem birok bejelentkezni, mert havonta csak 1szer lehet idöpontot kerni. A telefont meg nem vettek fel vagy foglalt volt. Ha szemelyesen megy el az ember, akkor mar 6 kor oda alhat a sorba, mert allitolag oriasiak. Utazhatnke 1,5 orat, aztan allhatnek sorba ki tudja meddig. Aztan gondolom, hogy majd 2 honap mulva jutnek az idegsebeszhez. Legközelebb szept vegen lehet jelentkezni idöpontert. Örület, es gondolom egesz Vajdasagot oda küldik.

Előzmény: Adrienm79 (14866)