satzowlee Creative Commons License 2016.09.04 0 0 161164

Nos, én is vásároltam egy okos órát, szerintem a leggagyibbat, ez egy U8-as.

Bluetooth-al tökéletesen megy az Ace4-esemmel, de:

-az isten irgalmazzon attól, hogy netán erről az óráról hívjak valakit!-a telószámok betöltésekor részlegesen vannak a nevek ABC-sorrendben, így kereshetsz egy számot amíg csak le nem barnulsz, pedig a fiam még töltött le vmi kisegítő alkalmazást is-hiába... Hívásra válaszolni okés, semmi baj vele, tisztán hallható, engem is tisztán hallanak. Nah, de minekutána ez egy órás fórum, inkább magáról az "óráról" beszélnék.

Egyáltalán nem zavar, hogy "le kell hívnom" az időt, van itt ebben részemről egy kis nosztalgia is-ugyan ki nem emlékezne az 50-esek közül az első kijelző quartzórákra??

Viszonylag az elsők közt volt szerencsém viselni ilyet és nagyon teCCett, az sem volt hátrány, hogy "lenézték" a kezemről, nem látták hány óra, megkérdezték, nekem pedig meg kellett nyomnom egy gombot-ill 3-havonta cserélni kellett benne a 2db AG13-ast( ennek a 2-elemnek akkoriban akkora ára volt, hogy nyugodtan vehettem volna helyettők egy Pobit!!!!)

Sajna már nincs ilyen órám(csupán egy Piratron óratestem egy totál lehalt belsővel), de ez az U8-as azért mintha hozná az akkori feeling elenyészó töredékét.

Ha pedig így veszem a dolgot, eszembe sem jut azon filózni, hogy mi kéne még bele, így jó ez, ahogy van.