Törölt nick Creative Commons License 2016.09.04 0 0 121812

Én ma reggel nézelődtem einhelloutleten és van 35-40 környékén einhell is.

Nem tudom melyik jobb, bár sanda gyanúm, hogy majd ugyanaz a kettő :D

 

Off: magassarkúról meg csak annyit, hogy korábbi cégnél melózva bejött egy copfos, szemüveges, szőke csaj, gépet szeretne venni. Első benyomásra tipikusnak mondaná az ember, aztán a 3. mondat után kb állesés történt, amikor kiderült, hogy nem is annyira szőke, mint aminek mutatta elsőre magát, matematikai rendszerprogramozó volt és az én tudásom, khm, semmit se ért kb hozzá képest :D Ráadásul nem csak programozásban volt otthon, igen felkészült volt harverügyben és rendszerügyben is. Így inkább csak arról volt szó, hogy milyen márkát nézzen, ill. milyen típust merem ajánlani arra a munkára, amire neki kell (az alapösszeg is az volt alsó limitnek, amiből én a komplett szerszámparkot kellemesre tudnám hangolni, nem a marha jót 100-ért kereste, hanem marha jót annyiért amibe kerül :D , ebből hirtelen lenne egy számomra jó körfűrész /bosch/, szalagfűrész, egyengetőm, csúszkás gérvágóm meg egy einhell elszívó :D, persze barkács szinten gondolkodva...)

 

 

Maktec felsőmarót asztalba építésnél merjem bízni egy 2-3mm-es vasdarabra? 1mm-et kizárom, az már lehet gyenge lenne (bár ebben sem vagyok annyira biztos), de 2mm elég lehet neki? Egy ilyen darabom van is, még nem is kéne nagyon vagdosnom.

Magasságállítás egyelőre marad a gyári megoldás, majd később kap egy szimpatikus függőleges menetes szárat oszt jónapot, max alul lesz állítva és nem oldalt, bumm.

 

Ha fórumtárs mégse sózza el az einhellt, akkor építek másik asztalt és lassan, de biztosan átépítésre kerül a mostani, kis gyakorlásnak nem lesz rossz, pláne, hogy esélyesen vasalapot kap majd, hegeszteni is meg kéne már tanulni és van egy jó adag zártszelvényem otthon :) Magasságállítását meg valahogy meggyógyítom, hogy ne szoruljon, mint most.

Előzmény: pali923 (121808)