Smíró Creative Commons License 2016.09.02 0 0 11986

LG P710 - ezt a szolgálaton kívüli telót fognám be navira. A gond: ha hálózati, vagy autós töltőre rakom, leáll a navigáció. Műholdjelet eldobja. Amint kihúzom a vezetéket, azonnal pozicionál, de nyilván egykettőre lemerül.

 

Sony Xperia Z - ez az én telóm. Ami a gond, hogy gyorsabban merül, mint ahogy navigáció közben tölteni bírja a 2,4-es töltő. Ugyanez a helyzet a

Huawei 7" tablettel. Egyszerűen navi közben nem tölt. Korábban ilyet nem csinált. A tabletnek mondjuk az aksija halovány, de a két telefonnak nem.

 

Ráadásul a Sony jelvesztése nagyvárosban, hegyekben katasztrófa - igaz, fémgőzölt az üvegem. De üvegtető is van és bárhová teszem, pont akkor carik be a Murphy szabályt nagyon betartva, amikor a leginkább szükség lenne rá.

 

Tablet és Sony esetében próbáltam 30.000 mAh-ás powerbankról is tölteni, de mindkettő el is dobja a töltést. Az LG meg a gps jelet, szóval egykutya.

 

Ez a Sygic progival történik. Most feltoltam a HERE-t, holnap egy pesti túrán kipróbálom, ugyanez-e a helyzet.

 

iGO-nak van már örök linces verziója? Amikor vagy 10 éve - még ASUS 636-on - használtam, akkor 1 évig tudtam ingyen frissíteni. Na azóta nem használtam. Sygic fullos, világ térképes verzióját vettem meg, emiatt nem mondanék le szívesen egy pna cserével róla. Inkább próbálnék új kínai és olcsó csodát, amelyik teljes műholdrendszert tud fogni. Csak navira használnám azt a telefont és szükség esetén mégis többet érhet, mint egy pna. Ha ez jó megoldás lehet.

 

Kösz, hogy próbálsz segíteni!

Előzmény: lautnermark (11985)