zsazska Creative Commons License 2016.09.01 0 0 125326

Szia!

Nem igazán értem a kérdést...

Shar-pei és golden retreiver kiskutyák születtek, és arra vagy kíváncsi, hogy sikerül-e majd gazdásítani őket?

Miért kell aggódni értük? Gyengék? Betegek? Vagy netán a gazda meg akar szabadulni tőlük?

Tapasztalatom szerint megfelelő pr mellett bármilyen kölyök kutyának lehet gazdát találni. Persze nyilvánvalóan a leghelyesebb az lett volna, ha ivartalanítják a kutyákat, és akkor most nem lenne min aggódni. Ha ezt elmulasztották, akkor még mindig ki lehetett volna védeni a nem várt almot megfelelő odafigyeléssel, de ez már nem számít, hisz megszülettek.

Szóval most már a feladat az, hogy jó egészségben fel kell őket nevelni, és körültekintően gazdát kell választani számukra.

Érdemes folyamatosan fotózni a kicsiket, és a fotókat közzétenni közösségi oldalakon. Persze fel kell rá készülni, hogy a feltöltő kapni fog hideget, és meleget egyaránt, mert a felelős állattartók nem fogják szó nélkül hagyni ezt a felelőtlenséget.

 

Vannak Shar-pei-jes, Golden Retreiver-res, és keverék kutyás oldalak. A helyedben mindenhol megosztanám a kicsik gazdakereső posztját.

Ajánlott a jelenleg érvényben lévő törvények betartása mellett a kicsiket mikrochippel ellátni, és legalább 1 oltás, valamint féreghajtások után gazdásítani. Ezeknek az árát a befogadóktól vissza tudjátok kérni, szóval nem kivitelezhetetlen a történet.

Lényeges, hogy készítsetek szerződést a befogadókkal, és próbáljátok meg szűrni a jelentkezőket! A szerződésekből 1 példányt tartsatok meg, ha esetleg valamelyik kicsi még azelőtt elveszne, mielőtt átíratják a chipben tárolt adatokat, akkor is lehessen tudni, hogy kihez tartozik! 

 

Ide, a a fórumra is tölthettek fel képeket róluk! 

 

Hány kiskutya született?

 

 

 

 

Előzmény: Kiyo77 (125325)