Tegnap mire hazaértem pár edényben a szilvák között-fölött látható volt a habosodás.
Turmixoltam, és kb 120 liter cefre pép lett az eredmény.
Majdnem dupla borélesztő, pektinbontóból normal adag, fólia és gumipók a hordóra.
Ma reggel ránéztem, a gázok már púposították a fóliát:)
Más:
Üsztházat keresek a söröshordóra, mert nagyon időhiányban szenvedek mostanában, gyártani nincs időm, és mire kiforr kellene.
Néztem a neten, és ami a legközelebbi méret az 42-es átmérőben van.(a következő 56-os, ez sok lehet?)
Az öntöttvas 5,5 kw-os gázégő kerül alá.
Van valakinek ebből a típusból?
http://helakri.hu/termek/bogracshaz_42_cm_0.html
A kérdés az, hogy mekkora a belső átmérő?
Beleférhet a "40-es" átmérőjű söröshordó (bordákkal 41mm).
Nem szeretnék a főzővel rohangálni.
Ugyan itt van 0,8 literes tálaló rézbogrács.
Kettőt összeforgatva definek elég az 50-es üsthöz? (majdani project)