samp1991 Creative Commons License 2016.08.29 0 0 15414

jól jön a 2 hét szünet, legalább lesz idő jobban beilleszkedni Fernandes-nek és Praet-nek. sztem mind a ketten ugyanazt a posztot játszák, nem tudom hogy fognak elférni egy középpályán.

Linetty és Torreira güzülős munkája KELL  a középpályára. Praet is jó lépett vissza védekezni nem egyszer, előre még nem sikerült megtalálni a jó passzt és a lövése is gyengébbre sikeredett, de hát van még ideje önbizalmat gyűjteni.

Budimir is nagyon akar, nem is bánom hogy minden meccsen becserélik. Látszólag Muriel a végén elfogadott volna még 1-2 pót-tüdőt.  iszonyúan kéne  ennek a csapatnak egy komoly erőnléti és kondis edzés. nem lehet hogy a 2-ik fordulóban Torreira-t hordányon kell leinni, Barretto és Muriel is alig áll a lábán...

Mi lenne ha 3-4 naponta kellene játszani?

NA mindegy... felébredek mielőtt túl merészen álmodnék:)

Az minden féle képpen jót tenne az évnek, ha ugy tudnánk kezdeni, mint Mihajlovic-al és az őszi idény végére már meglenne  28-32 pont, mert az a végére egy önbizalommal teli játékot engedne meg tavaszra és lenne esély kialkulnia 1-2 egyéniségnek, aki meri vállalni a felelősséget.

 

Avantiii Doria!!!!!