malazs Creative Commons License 2016.08.28 -3 0 52902

Ha egy picit figyelnél arra amit írok!

 

Összesítve:

Az 509ezres Taurusos ár teljesen rendben van ha foglalható, elvileg foglalható 37%-os LM akcióban van per pillanat.

 

Osztrák irodák szállásárait nem tudom miért linkelgeted folyamatosan. Kb 4-5ször írtam le, igen én is így foglaltam. 3*260€=780€-ért

 

Osztrák szervezett utat felesleges szintén belinkelned, mert ha minimálisan is,de akkor is drágább mint az általam összerakott út BUD-ról, tehát tök felesleges lenne Bécsbe menni +rizikót vállalva.

 

710ezerért, biztos hogy nem foglaltam volna a Crystalt, de még mást sem. A green ára sem lista ár, és sem 3hete, sem 1 hete nem volt másnak jobb ára erre Magyarországi irodák közül. Tehát az árkülönbség valós most azzal szemben és valós volt mással szemben.

 

Nem kell itt senkinek sem meghunyászkodni, miért is kellene. Egyelőre még hogy a repjegyet nem is olyan áron vettem, amennyiért szoktam, jelenleg sem tudnék jobb ár-érték arányút foglalni.

 

Arról nem is beszélve hányan is szembesültek hogy amit foglaltak, az 1 hónappal indulás előtt bekerült LM akcióba?! (igaz jelen esetben az sem kedvezőbb) Majd bosszankodtak, mást nem tehettek. Tavaly meg aki LM akcióra várt, na az az esetek nagy részében hiába várta.

 

Tehát kiemelném! Jelen pillanatban "csak" 140ezerrel sikerült olcsóbban foglalnom mint a Taurus esetén.

Remélem ez így megfelel Amorosnak, bár már ezt tegnap leírtam.

 

Azt hiszem ezt le is zárhatjuk. Szerintem igen sokak számára unalmas a téma. A korrektség kedvéért a Taurus válaszával azért jelentkezek, legyen az bármi is.

Előzmény: Amoros (52881)