Hattori Hanzo2015 Creative Commons License 2016.08.27 0 0 137914

Nagyon érdemes a kártyás sorba állni. Viszont szombati napon utazást: egy az egyben felejtsd el! (Igaz, - ezt nem kérdezted...) csak arról jutott eszembe, hogy akkor nem nagyon fogsz tudni  - a dugóban - kártyás sort választani, csak, ha leállósávon pofátlankodsz arcátlankodsz előre, amire engem nem vitt rá a lélek / + neccesnek is tartom, ha lemeszelnek. Biztosan fenn vannak a neten az autópálya díjak, de a tanácsom, hogy ne számolgasd/ pláne ne váltsd át forintra. Kicsit drága, de nem eget-verő/ nem érdemes rajta bosszankodni. Ennyi és kész. Gondolom, nem közmunkás vagy, ha Ho-ba indulsz nyaralni...

 

Szerintem egy kevés/közepes mennyiségű kunát, legfeljebb minimális Ójrót (nálunk előre megbeszélten volt 30 EUR takarítási költség) és egy megbízható jó bank-kártyát érdemes vinni. Ha a párodnak is van +egy, - az még jobb. Mindenhol használhatsz pl. egy Eurocard/Mastrecard-ot. Nemhogy nem jössz ki rosszabbul, de néha még egy kicsit jobban is jársz. Van OTP automata Ho-ban! (de azt csak úgy mondom/ nekem OTP-s kártyám van).

 

Ugyancsak nem kérdezted, de az árakról: étteremben kajálás, nekünk 6 személyre (2 felnőtt + 3 nagy-étkű fiú + egy válogatós leánygyerek) szinte mindig (3-4x) 24-25.000 Ft közé adta ki (nem számolgattam, csak itthon látom az egyenlegen). A kisboltokban vásárlás viszont lényegesen drágább, mint pl. KaufLand-ban (vagy más bev.kp-ban).

Előzmény: EMPS (137912)