TopSecretPerson Creative Commons License 2016.08.27 0 0 4998

Más, de szintén részben kábelkérdés ...

 

Szóval vettem egy elvileg 10 A-s adaptert, és az a helyzet, hogy 6-7 A-nél már megadja magát, de ami ennél is durvább, hogy elképzelésem sincs, hogy gondolták gyárilag, hogy a 10 A áramerősséget cérnavékony kábellel oldják meg. 

 

Csatolom a képet, teljesen érthetetlen, pedig megesküsznek rá, hogy de bizony ez 120 W-os fogyasztóig abszolút biztonságos. Hát nem tidom .... nekem már 4,5 A-mnél pl langyosodott a 0,75-ös kábel a kocsiban, erre emlékszek. nemhogy saccra 2x,025, de lehet h már túloztam is ezzel. 

 

És persze szétszedhetetlen a drága, sehol semmi csavar, gondoltam kicserélem normális 2x2,5-es kábelre kb, de esélytelen, ezt nemtom hogy oldották meg gyárilag, de mintha hőkezelt lenne :)

 

Érdemes ennek neki esni, valahogy szétbombázni aztán majd utólag összetenni akárhogy is? A belseje legalább normálisan van ennek vajon megcsinálva? Úgy értem, tényleg a 8-10 A-nek megfelelően?

(nekem 8-9 A folyamatos igényem van, ezért is kértem a 10-est, na de ez egy vicc, hát épp néztem még a gyári állapotú 65 W-os rádióra is 2x2,5-es vezetéket tettek (minimum, de az is lehet h vastagabbat, mert ilyet nálunk még nem is láttam). 

 

 Szerintetek van értelme szétszedni kábelcsere céljából vagy akkor se lesz sokkal jobb? Vagy egyáltalán nem is megoldható?